Ξεκίνησε ο σχεδιασμός των Βρασιών

Πέμ, 14/07/2022 - 21:34
Image

Οι Βρασιές την περασμένη αγωνιστική σεζόν πρωταγωνίστησαν, άγγιξαν τον τίτλο αλλά στις λεπτομέρειες δεν μπόρεσαν να φτάσουν στον στόχο τους και έτσι πορεύονται σε μια νέα λογική για την καινούρια χρονιά.

Η ομάδα του Αγίου Ανδρέα θα παρουσιαστεί διαφορετική σε σχέση με πέρσι θέτοντας καινούριους και πιο ρεαλιστικούς για την δομή του καινούριου πρωταθλήματος στόχους (γρήγορη παραμονή-καλή πορεία) αλλά με ξεκάθαρη πρόθεση να είναι σκληρή και ανταγωνιστική όπως επιβάλλει το παρελθόν της να είναι.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας από τον Άγιο Ανδρέα οι Βρασιές είναι κοντά και σε νέο προπονητή έπειτα από την αποχώρηση του Βαγγέλη Αδαμογιάννη (ελέω προσωπικών του λόγων) αλλά και στις πρώτες τους μεταγραφικές κινήσεις με σαφή πρόθεση την ενίσχυση του ρόστερ.

Ο σχεδιασμός για την νέα αγωνιστική χρονιά έχει ξεκινήσει στους κιτρινόμαυρους και παράλληλα έχουν αρχίσει και οι επαφές με συγκεκριμένους στόχους και δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα να έχουμε και τις πρώτες επίσημες ανακοινώσεις (προπονητή-ποδοσφαιριστών).

Οι εξελίξεις στο ρεπορτάζ των Βρασιών άμεσα θα τρέξουν με πιο συγκεκριμένα πράγματα για να δούμε τον τρόπο με τον η ομάδα θα χτιστεί κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα στην Α’ Αρκαδίας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio