Τρεις αλλαγές προπονητών πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα στην Α' Αρκαδίας

Πέμ, 06/10/2022 - 12:16
Image

Προτού καλά, καλά ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας και ήδη μετράμε τρεις ομάδες που άλλαξαν προπονητή εκ των οποίων δύο έχουν βρει τον επόμενο και μία είναι στο ψάξιμο.

Η αρχή έγινε με το Λεωνίδιο με μια περίεργη συνθήκη αφού αρχικά είχε συμφωνήσει η ομάδα της Νότιας Κυνουρίας με τον Μάριο Παναγιώτου εν τέλει  όμως οι ερυθρόλευκοι βρήκαν στο πρόσωπο του Φώντα Καζακόπουλου τον εκλεκτό για την τεχνική ηγεσία.

Η ΑΕΚ Τρίπολης μπήκες στην νέα σεζόν με τον Τάκη Παναγούλια στα ηνία της ομάδας ωστόσο μετά το πρώτο επίσημο παιχνίδι και τον απόκλεισμό από την Τεγέα στο Κύπελλο Αρκαδίας τα δεδομένα άλλαξαν με τον Βασίλη Κούβαλη έπειτα από την αποχώρηση του να τον αντικαθιστά.

Η επόμενη αποχώρηση προπονητή έρχεται από την Μελιγού με τον Ερμή να ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας του με τον Αλέκο Δέδε μετά από τέσσερα επίσημα παιχνίδια (2 στο κύπελλο Ελλάδος, 1 στο Super Cup Αρκαδίας και 1 στο κύπελλο Αρκαδίας) αναζητώντας πια τον επόμενο που θα καθίσει στον πάγκο του.

Παρότι ακόμα βρισκόμαστε στις αρχές του Οκτώβρη και ακόμα (ελέω των όσων συμβαίνουν σε ΕΠΟ και ΓΓΑ) δεν έχει αρχίσει το νέο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας όπως παρατηρούμε δεν έχουν λείψει οι αλλαγές προπονητών στον νομό μας με τις ομάδες να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την διακοπή αυτή για το καλύτερο γι’ αυτές.

Είναι ξεκάθαρο πως η δουλειά του προπονητή είναι και δύσκολη και απαιτητική σε πολλές των περιπτώσεων και οι συχνές αλλαγές τεχνικών και στον νομό μας κάνουν πια την εμφάνιση τους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio