Τον Μπάξτον για να πιάσω πρέπει να έχω λάσο

Δευ, 06/12/2021 - 10:25
Image

Ο Κάρλος Μπάξτον ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής  της νίκης του Ερμή Μελιγούς κόντρα στην Μύκονο κάνοντας μια μυθική εμφάνιση η οποία δεν έχει προηγούμενο μέχρι στιγμής.

Αν υπήρχε ο τίτλος του MVP της αγωνιστικής τότε χωρίς δεύτερη σκέψη και με κλειστά τα μάτια σε αυτή την 7η στροφή του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας θα πήγαινε στον Κάρλος Μπάξτον.

Ο 23χρονός Γκανέζος επιθετικός κόντρα στην Μύκονο έκανε το απόλυτο παιχνίδι που θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος και επί της ουσίας ήταν αυτός που οδήγησε τον Ερμή Μελιγούς στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Πιο συγκεκριμένα ο Κάρλος Μπάξτον έχει πετύχει δύο γκολ, έχει κερδίσει ένα πέναλτι έχει την ασίστ στο γκολ της νίκης που σκοράρει ο Ιατρίδης στο 94’, έχει ένα δοκάρι, έχει τριπλάρει, έχει τρέξει, έχει πιέσει, έχει βάλει το κορμί και τα πόδια του και γενικότερα έχει ταλαιπωρήσει αφάνταστα την άμυνα της Μυκόνου η οποίο γύρισε εξαιτίας του την ζώνη ακόμα και σε τριάδα μιας και υπήρχαν στιγμές που έμοιαζε να μην μπορεί να τον σταματήσει κανείς.

Για να είμαστε όμως δίκαιοι και χωρίς να θέλουμε να αδικήσουμε κάποιον άλλο είναι αλήθεια ότι πέραν του Κάρλος Μπάξτον όλοι έδωσαν τα πάντα με τον Γιάννη Αδάμη στο κέντρο να κάνει μεγάλο παιχνίδι, τον Σοφοκλή Γιαννούση να είναι εξαιρετικός, τους Γιώργο Καδά και Γιάννη Τσιώλη να είναι σταθερότατοι, τους Μπίσσιας και Ράλλιο να παίρνουν υψηλό βαθμό στην άμυνα κόντρα στους πολύ καλούς επιθετικούς των φιλοξενούμενων και ασφαλώς τον Ηλία Ιατρίδη να έρχεται από τον πάγκο για να γίνει ο ήρωας της τελευταίας στιγμής.

Ωστόσο αυτά που έκανε ο Κάρλος Μπάξτον στον αγωνιστικό χώρο χρίζουν ειδικής αναφοράς αφού η παρουσία του ήταν ικανή να κάνει άνω – κάτω όλη την αμυντική γραμμή της Μυκόνου την οποία υπήρχαν φορές που νόμιζες ότι την κάνει ότι θέλει.

Ο Ερμής Μελιγούς στο πρόσωπο του Κάρλος Μπάξτον έχει βρει έναν πολύ σοβαρό και ταλαντούχο ποδοσφαιριστή όπου στα χέρια του Κώστα Καλογιαννίδη και μέσα από την ομαδική δουλειά ξεδιπλώνει τις πτυχές του.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio