Θετικό κλίμα στην Γενική Συνέλευση του Ερμή - Εν αναμονή συγκρότησης Συμβουλίου και εξελίξεων

Σάβ, 06/06/2020 - 23:18
Image

Σε θετικό κλίμα και με αναμονή νέων εξελίξεων μέσα στο επόμενο διάστημα πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση του πρωταθλητή Ερμή Μελιγούς το βράδυ του Σαββάτου 6 Ιουνίου.

Στην Συνεδρίαση έγινε ο απαιτούμενος διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της περσινής χρονιάς ενώ παράλληλα υπήρξε εγγραφή νέων μελών και ανανέωση των παλιών μελών του σωματείου της Βόρειας Κυνουρίας και παράλληλα μπήκαν επί τάπητος τα θέματα που αφορούν το μέλλον της ομάδας.

Το παρών στην Γενική Συνέλευση του Ερμή Μελιγούς έδωσε και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας Γιάννης Δαλιάνης ο οποίος μάλιστα δεσμεύτηκε σε προσωπικό επιπεδο για δική του βοήθεια σε περίπτωση που το σωματείο δηλώσει συμμετοχή την νέα αγωνιστική σεζόν στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι η Γενική Συνέλευση του Ερμή Μελιγούς έγινε παρουσία 50 και πλέον μελών οι οποίοι εξέφρασαν τα συγχαρητήρια τους προς την διοίκηση της ομάδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας αλλά και για την γενική λειτουργία σε όλα τα επίπεδα του σωματείου.

Εντός των επόμενων ημερών θα συγκροτηθούν  σε σώμα οι νεοεκλεγείς σύμβουλοι.

Το θετικό κλίμα της Γενικής Συνέλευσης ουσιαστικά αποτελεί το πρώτο αισιόδοξο μήνυμα με τον Ερμή Μελιγούς να δρομολογεί τις εξελίξεις αναφορικά πάντα με τις προθέσεις του ενόψει της καινούριας χρονιάς.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio