Τα highlights της ήττας του Αχιλλέα από τον Παναρκαδικό (vid)

Κυρ, 19/02/2023 - 18:35
Image

Ο Παναρκαδικός επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 2-0 στο γήπεδο του στην Τρίπολη του Αχιλλέα Παραλίου Άστρους στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Ο Αχιλλέας για ένα ημίχρονο ήταν ανταγωνιστικό, δημιούρυγησε ευκαιρίες και στάθηκε άτυχος καθώς είχε σουτ μέσα από την περιοχή και δοκάρι με τον Παναρκαδικό μέχρι το 40ο λεπτό να κινείται υποτονικά στο γήπεδο με πολλά λάθη και χωρίς καθόλου καλό ρυθμό.

 

Η είσοδος του Παπαλάμπρου (στο 39ο λεπτό) και οι εσωτερικές αλλαγές του Σπύρου Λαγού (σχηματισμός από 3-5-2 σε 4-2-3-1) άλλαξαν την εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο με το τριφύλλι να βρίσκει γκολ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γεωργακόπουλου στο 58’ και τέρμα με κοντινό πλασέ του Καυκιά στο 65’ για το τελικό 2-0.

Οι πράσινοι κάπως έτσι πήραν την νίκη και ανέβηκαν στην τρίτη θέση πιάνοντας εκεί την Δημητσάνα με τον Αχιλλέα που δίνει την «μάχη» της παραμονής να φεύγει χωρίς θετικό αποτέλεσμα αλλά με την καλή εικόνα ως παρακαταθήκη για την συνέχεια.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από την αναμέτρηση του Παναρκαδικού με τον Αχιλλέα Παραλίου Άστρους.

Παναρκαδικός: Κουντουράς, Κεμερλής (Παπαλάμπρος), Παπαθανασίου, Σταυρόπουλος (Βόρφι), Νάνος, Κοσκολός, Σωτηρόπουλος, Τασσόπουλος (Καυκιάς), Γεωργακόπουλος (Μακαρούνης), Λυμπερόπουλος Ν., Λυμπερόπουλος Δ.

 

Αχιλλέας: Ιατρίδης, Τζούρτζι, Ευείδης, Δασκολιάς (Σούρσος), Χουτόπουλος Α., Μπαλάσης, Μπουμπάρης, Κάτσι Λ. (Σκαρπέλος), Τσότσος (Κάτσι Ν.), Κορόμπελης (Κόλλιας), Χουτόπουλος Γ. (Νόγκου).

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio