Τα αθλητικά «παιδιά» του Κεφαλόπουλου μιλούν για τους στόχους τους στην Βόρεια Κυνουρία

Παρ, 10/03/2023 - 21:23
Image

Εν αναμονή του πανελλήνιου πρωταθλήματος Βάδην που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή μας , οι αθλητές και οι αθλήτριες του συντοπίτη μας ομοσπονδιακού προπονητή Ναπολέων Κεφαλόπουλου , ξεδίπλωσαν τις σκέψεις τους στο Astrosnews.gr  και μίλησαν για τους στόχους του αυριανού αγώνα αλλά και γενικότερα .

Όσον αφορά τον Σαββατιάτικο (11 Μαρτίου) αγώνα η Κυριακή Φιλτισάκου μας ανέφερε χαρακτηριστικά πως στόχος της για το πανελλήνιο είναι να κυνηγήσει ένα χρόνο κοντά στο ατομικό της ρεκόρ που θα ανεβάσει την κατάταξη της στο ranking.

Η Έφη Κουρκουτσάκη δήλωσε: " Εγώ βρίσκομαι σε λίγο περίεργη κατάσταση λόγω κάποιων ενοχλήσεων θέλω έναν καλό αγώνα για να τερματίσω και να με βοηθήσει στο ψυχολογικό κομμάτι . Σε άλλη περίπτωση θα κυνηγούσα μια καλή επίδοση αλλά τώρα με νοιάζει ο τερματισμός και να είμαι υγιής.

Παρόμοιο στόχο έθεσε και η Χριστίνα Παπαδοπούλου, αναφέροντας μας πως δεν έχει θέσει απαιτήσεις για τον εαυτό της λόγω του τραυματισμού της λέγοντας πως είναι ένα καλό τεστ για την συνέχεια.

Στην συνέχεια της συνέντευξης μας ,αξίζει να αναφερθεί πως τα τρία κορίτσια μαζί με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και άλλη μια συναθλήτρια τους κατέλαβαν την δεύτερη θέση στο ομαδικό βάδην και στα δυο παγκόσμια του Ομάν το 2022 και της Τσεχίας το 2021 , μια μεγάλη διάκριση καθώς αντιμετώπισαν στα ίσια χώρες - δυνάμεις του Βάδην όπως την Ιταλία και την Κίνα ( που πήρε το χρυσό).

Για αυτήν την μεγάλη τους επιτυχία μας και την σχέση των κοριτσιών μας μεταξύ τους μας μίλησε η Χριστίνα Παπαδοπούλου αναφέροντας μας πως: " Η δεύτερη θέση και στα δυο παγκόσμια ήταν κάτι εξωπραγματικό . Με τα κορίτσια είμαστε πολύ δεμένες μεταξύ μας και είχαμε μια καλή συνεργασία που όπως αποδείχτηκε επέφερε καρπούς ".

Οι δύο μικρότερες της παρέας η Κυριακή Φιλτισάκου και η Έφη Κουρκουτσάκη καταφέρνουν να συνδυάζουν το πρωταθλητισμό με τις ακαδημαϊκές τους γνώσεις καθώς σπουδάζουν και οι δύο .

Κοινός παρανομαστής και για τις δύο όπως μας ανέφεραν είναι και τα δύο δεν μπορούν να συνδυαστούν στο έπακρο, το ένα πηγαίνει μπροστά και το ένα μένει πίσω. Όμως με σωστό προγραμματισμό και προσήλωση έρχονται και τα δύο εις πέρας μας αναφέρει χαρακτηριστικά η Έφη Κουρκουτσάκη.

Στο Astrosnews μίλησαν και οι αθλητές του Ν. Κεφαλόπουλου ο Ανδρέας Καραγιάννης και ο Γιάννης Βαίτσης για το τι επιδιώκουν από τον αυριανό αγώνα.

Ο Ανδρέας οποίος είναι τελειόφοιτος του Πολυτεχνείου και ασχολείται με το Βάδην το τελευταίο 1.5 χρόνο μας είπε: " στόχος μου για αύριο είναι να έχω έναν καλό αγώνα που θα με βοηθήσει να βελτιώσω το προσωπικό μου πανελλήνιο ρεκόρ. "

Από την άλλη ο Γιάννης μας ανέφερε πως είναι μια καλή προπόνηση για αυτόν και έθεσε ως κύριο στόχο να ευχαριστηθεί τον αγώνα "

Γιάννης Σιαβελής

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio