Συνεχίζουν όλες οι ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος

Τετ, 28/12/2022 - 11:46
Image

Κάθε πρόβλημα (στις περισσότερες των περιπτώσεων) έχει την λύση του και το αυτό ισχύει και στο τοπικό μας πρωτάθλημα που δεδομένα και σίγουρα θα συνεχίσουν όλες οι ομάδες μέχρι και το τέλος και στις δύο κατηγορίες.

Θέματα υπήρξαν όμως υπήρξε και η πρόθεση αλλά και η βούληση σε συνδυασμό πάντα και με την νέα απόφαση της Υπουργείου Αθλητισμού για το πολυτάραχο θέμα που αφορά το Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και η δική μας Ένωση έδωσε κυριολεκτικά τον δικό της αγώνα έτσι ώστε να μην συμβεί καμία αποχώρηση σωματείου από τις δύο κατηγορίες με την ΕΠΣ Αρκαδίας να πιστώνεται καθοριστικές και άμεσες ενέργειες στην εύρεση λύσης η οποία τελικά επετεύχθη.

Αυτό τι σημαίνει ; Σύμφωνα με πληροφορίες μας, καμία ομάδα δεν θα απουσιάσει από τα πρωταθλήματα της Α’ και της Β’ Αρκαδίας και οι δύο τοπικές μας κατηγορίες θα συνεχιστούν ως έχουν με την επανέναρξη από το νέο έτος.

Όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία που λαμβάνουν μέρος στις δύο τοπικές κατηγορίες (Α’ και Β’ Αρκαδίας) είναι κομπλέ με το Μητρώο με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού να τους ανάβει το πράσινο φως.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio