Συνέχεια της αναστολής των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων

Πέμ, 06/10/2022 - 12:25
Image

Ομάδες, διοικήσεις και αθλητές αναμένουν και αγωνιούν ωστόσο καμία εξέλιξη δεν έχει σημειωθεί αναφορικά με άρση της αναστολής στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της χώρας από πλευράς ΕΠΟ.

Με δεδομένο πως ακόμα μέχρι και τώρα δεν έχει σημειωθεί κάτι που θα αλλάξει τα δεδομένα στο θολό τοπίο της διαμάχης ανάμεσα στην ΕΠΟ και την Πολιτεία θεωρείται και είναι αυτή την στιγμή πολύ δύσκολο και αυτό το Σαββατοκύριακο να ξεκινήσουν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι όποιες εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν (πιθανόν) από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας όπου και σε κεντρικό επίπεδο η ΕΠΟ θα αποφασίσει για το πότε θα γίνει τελικά η άρση της αναστολής των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων στην χώρα.

Επιπλέον,  το θέμα έχει ήδη φτάσει στη Νιόν και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος θα αναλύσει στους αξιωματούχους της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας πως η εφαρμογή του νόμου Αυγενάκη για το Μητρώο των σωματείων αποτελεί όπως υποστηρίζει μια ακραία κρατική παρέμβαση και γι’ αυτό μπήκε το «λουκέτο» στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και πάρθηκε η απόφαση περί αναστολής από την ΕΠΟ.

Επίσης, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΠΟ για την συγκεκριμένη υπόθεση φέρεται να έχει επικοινωνία ο Τζιάνι Ινφαντίνο με τον πρωθυπουργό ενώ λέγεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποσχέθηκε στον πρόεδρο της FIFA πως το πρόβλημα θα λυθεί, αν και κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ακόμα.

Κάπως έτσι λοιπόν ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο αναμένεται να δούμε την έναρξη της Α’ Αρκαδίας με τις ομάδες του νομού να σχεδιάζουν να δώσουν φιλικές αναμετρήσεις μεταξύ τους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio