Super Cup Αρκαδίας με ματσάρα Πανθυρεατικού με Ερμή

Τετ, 07/09/2022 - 11:41
Image

Το Super Cup Αρκαδίας είναι μια μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου μας και ουσιαστικά η αρχή για όσα δούμε μέσα στην χρονιά που να προμηνύεταινα είναι ποδοσφαιρικά η πιο ανταγωνιστική των τελευταίων χρόνων.

Ο περσινός πρωταθλητής Πανθυρεατικός και ο περσινός Κυπελλούχος Ερμής Μελιγούς την Τετάρτη (14/9, 16:30) θα διεκδικήσουν στο γήπεδο του Παναρκαδικού όπου θα διεξαχθεί ο τελικός του Super Cup Αρκαδίας τον πρώτο επίσημο τίτλο της σεζόν.

Το παιχνίδι αυτό ιντριγκάρει τα φίλαθλα ένστικτα και ταυτόχρονα αποτελεί την πρώτη εικόνα δύο ομάδων που έχουν όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσουν στο εφετινό πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας.

Τόσο ο Πανθυρεατικός όσο και ο Ερμής Μελιγούς τοποθετούν ψηλά τον πήχη των προσδοκιών τους και αποτελούν δύο διαφορετικά ποδοσφαιρικά πρότζεκτ με κοινή συνισταμένη τον αμιγώς ποδοσφαιρικό ανταγωνισμό.

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς σε τοπικό επίπεδο έρχεται και μάλιστα κρίνει τίτλο με την Βόρεια Κυνουρία να ετοιμάζει επιδρομή για την Τρίπολη για να δει από κοντά τις δύο αυτές αγαπημένες του ομάδες.

Πριν όμως από την μεταξύ τους «μονομαχία» έχουμε Κύπελλο Αρκαδίας με τον Πανθυρεατικό να υποδέχεται (10/9, 17:00) τον Ηρακλή και ο Ερμής Μελιγούς (ίδια μέρα και ώρα) τον Αχιλλέα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio