Στηρίξτε τον Αρκά ποδοσφαιριστή στην δύσκολη αυτή εποχή

Σάβ, 14/11/2020 - 14:56
Image

Από τον Δημήτρη Κουρμπέλη, τον Χρήστο Τασουλή και τον Γιάννη Κώτσιρα στην Super League και το κορυφαίο επίπεδο μέχρι τον πιτσιρικά στο τοπικό πρωτάθλημα το συμπέρασμα είναι ένα: Στηρίξτε τον Αρκά ποδοσφαιριστή.

Ο Αρκάς ποδοσφαιριστής έχει ταλέντο και ας μην υπάρχουν οι καλύτερες υποδομές, έχει κάνει βήματα προοόδου προς τα μπροστά και το ποδόσφαιρο μας με μεγαλύτερο παράδειγμα τον Αστέρα Τρίπολης βαδίζει στον δρόμο της εξέλιξης.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης από το Κορακοβούνι μέσω του Αστέρα Τρίπολης είναι αρχηγός του Παναθηναικού και βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελλάδος. Ο Χρήστος Τασουλής από την Τρίπολη είναι και αυτός διεθνής, έπαιξε στο εξωτερικό και στην χώρα μας έχει αγωνιστεί στον Πανιώνιο και πλέον στον Αστέρα.

Ο Γιάννης Κώτσιρας ίσως να είναι και το πιο τρανό παράδειγμα καθώς από τα τοπικά γήπεδα και την Γ' Εθνική με τον Παναρκαδικό πήγε στον Αστέρα Τρίπολης άρπαξε με την δουλειά και το σπαθί του την ευκαιρία, έγινε διεθνής, είναι το καλύτερο δεξιό μπακ της χώρας μας και βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα των μεγάλων ομάδων.

Στην Γ' Εθνική ο Παναρκαδικός είναι μια ομάδα που παραδοσιακά στηρίζεται στους Αρκάδες. Τα παιδιά από τον νομό μας ήταν αυτοί που σε κάθε φάση της ιστορίας του σωματείου βγήκαν μπροστά και ηγήθηκαν.

Την εφετινή χρονιά παρά της μεταγραφές και τα μεγάλα ονόατα (δες Μπλάνκο) οι Αρκάδες του Παναρκαδικού είναι αυτοί που θα κληθούν να βγάλουν το κάρο από την λάσπη γιατί και γνωρίζουν το DNA αυτής της ομάδας και το έχουν κάνει πάλι όταν χρειάστηκε συνδιάζοντας την εμπειρία με το ταλέντο.

Ο Ερμής Μελιγούς με την δική του φιλοσοφία στηριζεται στο 90% σε Αρκάδες ποδοσφαιριστές, σε παιδιά του νομού μας άλλα από το τοπικό και άλλα με παραστάσεις από την Γ' Εθνική και από άλλες κατηγορίες στο παρελθόν και τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Αυτό ουσιαστικά για τον Ερμή Μελιγούς αποτελεί και ένα μεγάλο στοίχημα με την ομάδα να εμπιστεύεται ποδοσφαιριστές από τον νομό μας δίνοντας τους την ευκαιρία να γίνουν πρωταγωνιστές μέσα από το σύνολο και την ομαδική δουλειά που γίνεται.

Στο τοπικό πρωτάθλημα παρά τις όποιες δυσκολίες τα τελευταία χρόνια πολλές είναι οι ομάδες εκείνες που δίνουν όλο και περισσότερες ευκαιρίες σε νέα παιδιά ενώ στα θετικά και ελπιδοφόρα είναι και η εμφάνιση αρκετών προπονητών της νέας γενιάς των Αρκάδων που αφήνουν θετικά πρώτα δείγματα.

Σε αυτή την τόσο δύσκολη εποχή και με τις όποιες επιπτώσεις έχει φερει η πανδημία το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας και οι ομάδες μας στην Γ' Εθνική μπορεί και πρέπει να αποτελέσουν το όχημα μετάβασης στην νέα εποχή για τον κάθε Αρκά ποδοσφαιριστή.

Με πλάνο, οργάνωση και με μια δική μας ποδοσφαιρική κουλτούρα είναι καιρός να βγάλουμε ως νομός το ταλέντο του Αρκά ποδοσφαιριστή και θα αναδειχθει και θα αποτελέσει το κίνητρο για την επόμενη μέρα του ποδοσφαίρου μας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio