Στην «εντατική» ο Ερασιτεχνικός Αθλητισμός

Τρί, 08/12/2020 - 18:41
Image

Αντιδράσεις και έντονες φωνές από αθλητικά σωματεία σε όλη την χώρα από την απόφαση της κυβέρνησης για νέα αναστολή και το λουκέτο που μπαίνει στον ερασιτεχνικό αθλητισμό μέχρι της 7 Ιανουαρίου.

Έτσι λοιπόν όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες δια στόματος του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα ο εραστιεχνικός αθλητισμός συνεχίζει να βρίσκεται στον πάγο με τις συνέπειες πλέον να είναι τραγικές για αθλητές και σωματεία.

Η δυσαρέσκεια όλων όσων ασχολούνται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό είναι έντονη ενώ μερίδα αθλητών κάνει λόγω για άδικη στοχοποίηση  αναφορικά πάντα παράταση στην αναστολή προπονήσεων και αγώνων.

Άξιο απορίας σε αθλητές, ομάδες και σωματεία στην χώρα μας είναι ότι σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη ο αθλητισμός συνεχίζεται κανονικά παρά το γεγονός ότι αρκετές χώρες έχουν χειρότερο επιδημιολογικό φορτίο από εμάς εδώ στην Ελλάδα.

Η κατάσταση μοιάζει και είναι άκρως ιδιαίτερη σε μια πολύ δύσκολη περίοδο γενικής αβεβαιότητας με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό να μετρά σοβαρές πληγές από το πέρασμα της πανδημίας και τα όσα αφήνει ως συνέπειες.

Την δεδομένη χρονική στιγμή και σε ότι έχει να κάνει με ποδόσφαιρο, μπάσκετ και άλλα αθλήματα σε τοπικές κατηγορίες και εθνικές με΄χρι 7 Ιανουαρίου παραμένει το λουκέτο και όλα μοιάζουν να είναι στον αέρα με την ευχή να υπάρχει άλλη παράταση.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio