Σκέψεις για αναβολή των αγώνων στην Α' και την Β' Αρκαδίας το προσεχές Σαββατοκύριακο

Τετ, 05/01/2022 - 12:19
Image

Η έξαρση της πανδημίας και ο καθημερινός υψηλός αριθμός κρουσμάτων που προκύπτει καθημερινά και στον νομό μας δημιουργεί όπως είναι λογικό να δικά του δεδομένα και στο τοπικό πρωτάθλημα Αρκαδίας.

Οι άνθρωποι της ΕΠΣ Αρκαδίας εξετάζουν όλα τα στοιχεία και τα ενδεχόμενα καθώς υπάρχουν σκέψεις για αναβολή της αγωνιστικής της Α’ και της Β’ κατηγορίας το προσεχές Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και σε επικοινωνία μας με την ΕΠΣ Αρκαδίας θεωρείται σίγουρη η αναβολή των αγώνων του παιδικού πρωταθλήματος και τις επόμενες ώρες θα γίνει ανάλυση των δεδομένων για την Α’ και την Β’ Αρκαδίας αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο της αναβολής της ποδοσφαιρικής δράσης για την εβδομάδα αυτή.

Η διασφάλιση των κανόνων υγιεινής και του πρωτοκόλλου όπως είναι η όλη κατάσταση αποτελεί την πρωταρχική προτεραιότητα των ανθρώπων της ΕΠΣ Αρκαδίας με γνώμονα πάντα την ομαλότητα στην δύσκολη αυτή κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει.

Εντός των επόμενων ωρών θα έχουμε οριστική απόφαση για το τι θα γίνει με τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου ωστόσο οι ενδείξεις αυτή την στιγμή οδηγούν στο συμπέρασμα της αναβολής της αγωνιστικής δράσης.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio