Πρώτη φορά με τον Παναρκαδικό σε τελικό Κυπέλλου Αρκαδίας ο Ερμής

Τετ, 13/04/2022 - 10:06
Image

Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού έχουμε ζευγάρι μεταξύ Παναρκαδικού και Ερμή Μελιγούς στον τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (13/4, 17:00) στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Οι δύο εκπρόσωποι μας την τελευταία διετία στην Γ’ Εθνική ο Παναρκαδικός και ο Ερμής Μελιγούς θα βρεθούν για πρώτη φορά αντίπαλοι σε τελικό Κυπέλλου Αρκαδίας έπειτα από μια δύσκολη χρονιά στο μεταίχμιο του πρόσφατου υποβιβασμού τους.

Κάπως έτσι οι πράσινοι είναι στον τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας εκεί που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο από τον Ερμή Μελιγούς με στόχο να φτάσουν στις 10 κατακτήσεις και να γίνουν οι πολυνίκεις του θεσμού και να περάσουν μπροστά από το Λεωνίδιο.

Από την άλλη η ομάδα της Βόρειας Κυνουρίας είναι στον τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας εκεί που θα διεκδικήσει το τρόπαιο από τον Παναρκαδικό με στόχο να φτάσει στην δεύτερη κατάκτηση της ιστορίας της μετά την σεζόν 2008-2009 κόντρα στο Λεωνίδιο.

Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε τον νέο Κυπέλλούχο Αρκαδίας με τον Παναρκαδικό και τον Ερμή Μελιγούς να θέλουν στο τελευταίο τους παιχνίδι να κλείσουν την σεζόν με ένα τρόπαιο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio