Προετοιμασία και μεταγραφικά στο τοπικό πρωτάθλημα

Τρί, 16/08/2022 - 10:54
Image

Βρισκόμαστε στα μέσα Αυγούστου και πλέον οι ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος είτε έχουν ξεκινήσει κάποιες από αυτές την προετοιμασία τους είτε είναι έτοιμες τις επόμενες μέρες να μπουν κανονικά σε ρυθμούς προπονήσεων.

Πανθυρεατικός, Παναρκαδικός, Ερμής Μελιγούς, ΑΕΚ Τρίπολης, Ορχομενός έχουν πατήσει γήπεδο βρισκόμενοι στις πρώτες μέρες του βασικού σταδίου της προετοιμασίας τους και κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τις υπόλοιπες ομάδες προσεχώς.

Ταυτόχρονα έντονο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το μεταγραφικό παζάρι της μεγάλης κατηγορίας του νομού μας όπου και εδώ υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα και σύμφωνα με πληροφορίες οι επόμενες δέκα μέρες θα είναι καθοριστικές και θα έχουν τεράστιο ενδιαφέρον καθώς αναμένεται να τρέξουν εξελίξεις από πολλές ομάδες.

Το μεταγραφικό ρεπορτάζ παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον όπως είναι απόλυτα λογικό και σύμφωνα με πληροφορίες μας έρχονται εκπλήξεις και ανακοινώσεις μέσα στις επόμενες μέρες από ομάδες της Α' Αρκαδίας.

Να υπενθυμίσουμε ότι 24 Αυγούστου και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί στο Σπήλαιο Κάψια η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος σε Α’ και Β’ κατηγορία αλλά και του Κυπέλλου Αρκαδίας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio