Πέντε στα πέντε με 21 γκολ τον τελευταίο μήνα για τον Πανθυρεατικό

Δευ, 13/03/2023 - 11:48
Image

Ο Πανθυρεατικός κέρδισε εμφατικά για την 19η αγωνιστική τον Ηρακλή Βερβενων, συνδυάζοντας την νίκη του αυτή με πολύ καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο κάνοντας τον δικό του μήνα του… Μέλιτος.

Τον τελευταίο ένα μήνα η ομάδα του Άστρους μετράει πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια έχοντας εκτοξεύσει τους επιθετικούς της αριθμούς γεγονός που φανερώνει και την ανοδική τους πορεία αλλά και την αλλαγή σε μεγάλο βαθμό της αγωνιστικής τους φιλοσοφίας,

Πέντε στα πέντε λοιπόν με σπασμένα τα φρένα για τον Πανθυρεατικό ο οποίος μάλιστα από τις 11 Φεβρουαρίου και το παιχνίδι του στην Επισκοπή με την Τεγέα ως της 11 Μαρτίου και την αναμέτρηση του με τον Ηρακλή στο Άστος εκτός από αήττητος έχει εκτοξεύσει τους επιθετικούς του αριθμούς.

Πιο συγκεκριμένα ο Πανθυρεατικός τον τελευταίο ένα μήνα και στους πέντε αυτούς τελευταίους του αγώνες έχει σημειώσει 21 γκολ (!) αριθμός πολύ υψηλός και δείγμα της ευρύτερης αγωνσιτικής του εικόνας ανεβάζοντας και το σύνολο τερμάτων της ομάδας στα 47.

Ο Πανθυρεατικός από τις 11 Φεβρουαρίου ως της 11 Μαρτίου έχει κερδίσει με 3-5 την Τεγέα, με 2-3 τον Ορχομενό, με 3-1 τις Βρασιές, με 2-4 το Κορακοβούνι και τώρα τον Ηρακλή Βερβένων με 6-2 με την επίθεση του να λειτουργεί σαν αυτό το διάστημα Ελβετικό ρολόι.

Να σημειώσουμε εδώ πως ο Πανθυρεατικός ανέβηκε στην τρίτη θέση του πίνακα με τις καλύτερες επιθέσεις στο πρωτάθλημα με 47 στο σύνολο ενώ διαθέτει και τον πρώτο σκόρερ της Α’ Αρκαδίας τον Παναγιώτη Ράλλιο με 18 γκολ σε 19 αγωνιστικές.

Η ομάδα του Άστρους βρίσκεται σε πολύ καλό αγωνιστικό μομέντουμ αυτό το διάστημα και σίγουρα διανύει την καλύτερη της περίοδο από την έναρξη της σεζόν και του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio