Πανθυρεατικός: Τα λόγια μοιάζουν τόσο φτωχά - Φίλε Γιώργο καλό ταξίδι

Τρί, 27/06/2023 - 16:13
Image

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση για την απώλεια του Αντιδημάρχου Γεωργίου Κλεώπα

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι ποδοσφαιριστές, τα μέλη του σωματείου, οι προπονητές και οι φίλαθλοι του «ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΥ Α.Ο. ΑΣΤΡΟΥΣ» εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη μας για τον απροσδόκητο και πρόωρο θάνατο του Αντιδημάρχου Γεωργίου Κλεώπα, του ανθρώπου που ανιδιοτελώς προσέφερε στα κοινά και στον συνάνθρωπο, του ανθρώπου που ήταν πάντα εκεί όταν του το ζητούσες.

Ευχαριστούμε για την προσφορά σου στο Δήμο μας Αντιδήμαρχε, αν και δεν είχε μεγάλη διάρκεια γιατί ο Θεός επέλεξε να σε πάρει μαζί του. Συμπαραστεκόμαστε ολόψυχα στο βαρύτατο πένθος της οικογένειας και τους εκφράζουμε τα ολόθερμα και ειλικρινή μας συλλυπητήρια, ευχόμαστε ο Θεός να σας δίνει δύναμη και κουράγιο, ιδιαίτερα όμως συμπαραστεκόμαστε στις κόρες του Αγγελική και Μαριτίνα, ως αθλήτριες του σωματείου μας και υποσχόμαστε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα τους σε οτιδήποτε χρειαστούν.

Αυτές τις στιγμές τα γιατί είναι αναπάντητα, τα λόγια φτωχά και αδύναμα για να εκφράσουμε τα συναισθήματα, αλλά οι άνθρωποι πεθαίνουν μόνο όταν δεν υπάρχουν στην καρδιά και στο μυαλό μας.

Καλό ταξίδι Φίλε Γιώργο!!!

Ειλικρινή Συλλυπητήρια

Το Δ.Σ. του ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΥ Α.Ο.ΑΣΤΡΟΥΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio