Το πανόραμα της 9ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Δευ, 10/12/2018 - 08:46
Image

Ολοκληρώθηκε η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας με τους δύο πρωτοπόρους την ΑΕΚ Τρίπολης και το Λεωνίδιο να συνεχίζουν με νίκες παραμένοντας χέρι, χέρι ισόβαθμοι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μόλις 5 γκολ ήταν συνολικά που μπήκαν στα Αρκαδικά γήπεδα της πρώτης κατηγορίας σε 5 καθώς πλην της Τεγέας που πέτυχε δύο τέρματα, είχαμε μία ισοπαλία χωρίς γκολ και 3 ακόμα παιχνίδια που κρίθηκαν στο 1  τέρμα.

Στα αποτελέσματα της ένατης αγωνιστικής η ΑΕΚ κέρδισε στην Τρίπολη με 1-0 το Κορακοβούνι και το Λεωνίδιο πέρασε με το ίδιο σκορ από τον Άγιο Ανδρέα και την έδρα των Βρασιών, ίδιο σκορ είχαμε και στο Λεβίδι με τον Ορχομενό να επικρατεί του Μαντινειακού ενώ η Τεγέα στο Λεωνίδιο έφυγε με το διπλό από την έδρα του Ολυμπιακού. Ισοπαλία χωρίς τέρματα στην Μεγαλόπολη μεταξύ Δόξας και Ερμή Μελιγούς.

Άξιο αναφοράς ότι αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη της Τεγέας στο πρωτάθλημα ενώ αυτή ήταν και η αγωνιστική με την χαμηλότερη επιθετική παραγωγικότητα όχι μόνο για εφέτος αλλά και των τελευταίων ετών στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας του νομού μας.

Το αποτέλεσμα της αγωνιστικής: Η νίκη του Ορχομενού επί του Μαντινειακού και με το γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα αποκτά μεγάλη αξία για τους γηπεδούχους. Δύο ισοδύναμες και δυνατές ομάδες με τους Λεβιδιώτες να εκμεταλλεύονται τον παράγοντα έδρα φθάνοντας σε ένα σημαντικό και παράλληλα ουσιαστικό τρίποντο.

Ο man of match της 8ης αγωνιστικής: Ο Γρηγόρης Λάτσης με γκολ του στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης λύτρωσε την ομάδα του και χάρισε στο Λεωνίδιο ένα μεγάλο διπλό. Ο αρχηγός των ερυθρόλευκων έφθασε τα δύο γκολ σε 9 αγωνιστικές από θέση δεξιού μπακ και στον Άγιο Ανδρέα εκτός του τέρματος αποτέλεσε τον παίχτη κλειδί για να διασπαστεί η πολυπρόσωπη άμυνα των Βρασιών.

Αποτελέσματα

ΑΕΚ Τρίπολης-Κορακοβούνι 1-0

Βρασιές-Λεωνίδιο 0-1

Ορχομενός Λεβιδίου-Μαντινειακός 1-0

Κυριακή (9/12, 15:00)

Ολυμπιακός Λεωνιδίου-Τεγέα 0-2

Δόξα Μεγαλόπολης-Ερμής Μελιγούς 0-0

Βαθμολογία

1. ΑΕΚ Τρίπολης 24

2. Λεωνίδιο 24

3. Δόξα Μεγαλόπολης 13

4. Τεγέα 12

5. Ορχομενός 12

6.  Κορακοβούνι 11

 7. Μαντινειακός 9

8. Πανθυρεατικός 9

9. Απόλλωνας Τυρού 8

10. Ολυμπιακός Λεωνίδίου 7

11. Ερμής Μελιγούς 7 *

12. Βρασιές 7 *

13. Νικηταράς -

* Ερμής Μελιγούς και Βρασιές έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο

Επόμενη αγωνιστική

Βρασιές-Ορχομενός Λεβιδίου

Μαντινειακός-Νικηταράς Δολιανών

Λεωνίδιο-Δόξα Μεγαλόπολης

Ερμής Μελιγούς-Ολυμπιακός Λεωνιδίου

Πανθυρεατικός-Κορακοβούνι

Τεγέα-ΑΕΚ Τρίπολης

Ρεπό: Απόλλων Τυρού

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio