Το πανόραμα της 17ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Δευ, 25/02/2019 - 08:51
Image

Η ΑΕΚ Τρίπολης έκανε άλμα τίτλου φεύγοντας νικήτρια και θριαμβεύτρια από το Άστρος μετά την νίκη της στο ντέρμπι επί του Πανθυρεατικού για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας.

16 γκολ ήταν συνολικά που μπήκαν στα Αρκαδικά γήπεδα της πρώτης κατηγορίας σε 5 αναμετρήσεις σε μια καλή βάση παραγωγικότητας αγωνιστική με δύο νίκες γηπεδούχων, δύο διπλά και ένα παιχνίδι να λήγει ισόπαλο.

Στα αποτελέσματα της δέκατης έβδομης αγωνιστικής εκτός από την νίκη της ΑΕΚ επί του Πανθυρεατικού είχαμε επίσης την νίκη του Ορχομενού επί της Τεγέας, την νίκη του Ερμή Μελιγούς κόντρα στο Κορακοβούνι αλλά και την νίκη του Ολυμπιακού Λεωνιδίου στον Τυρό με τον τοπικό Απόλλωνα. Ισοπαλία είχαμε στην αναμέτρηση του Μαντινειακού με την Δόξα Μεγαλόπολης.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός η έκτη εφετινή ισοπαλία του Μαντινειακού που είναι δεύτερος πίσω από τον Απόλλωνα Τυρού που έχει 7 με τις δύο ομάδες να βρίσκονται ακριβός πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού που είναι η ομάδα των Βρασιών.

Το αποτέλεσμα της αγωνιστικής: Η νίκης της ΑΕΚ Τρίπολης στο Άστρος επί του Πανθυρεατικού ήταν ιδιαίτερα επεισοδιακή σε ένα παιχνίδι πραγματικό ντέρμπι με στιγμές έντασης. Ο δικέφαλος με το αποτέλεσμα αυτό κρατάει πια την τύχη του τίτλου στα δικά του και μόνο χέρια ενόψει της συνέχειας.

Ο man of match της 17ης αγωνιστικής: Ο Τριαντάφυλλος Κωνσταντάς ήταν ο mvp του Ολυμπιακού στην νίκη - παραμονή της ομάδας του στον Τυρό. Σπουδαία εμφάνιση από τον νεαρό κίπερ που κράτησε την ομάδα του με φανταστικές επεμβάσεις πραγματοποιώντας ένα πολύ καλό και ώριμο παιχνίδι.

Αποτελέσματα

Μαντινειακός-Δόξα Μεγαλόπολης 2-2

Πανθυρεατικός-ΑΕΚ Τρίπολης 0-3

Ορχομενός-Τεγέα 2-1

Βρασιές-Νικηταράς 3-0 α.α.

Ερμής Μελιγούς-Κορακοβούνι 2-1

Απόλλωνας Τυρού-Ολυμπιακός Λεωνιδίου 1-2

Ρεπό: Λεωνίδιο

Βαθμολογία

1. ΑΕΚ Τρίπολης 45

2. Λεωνίδιο 38

3. Δόξα Μεγαλόπολης 27

4. Ορχομενός 24

5. Ερμής Μελιγούς 23

6. Πανθυρεατικός 20

7. Τεγέα 20

8. Ολυμπιακός Λεωνιδίου 19

9.  Κορακοβούνι 19

10. Απόλλωνας Τυρού 16

11. Μαντινειακός 15

12. Βρασιές 13

13. Νικηταράς -

Επόμενη αγωνιστική

Δόξα Μεγαλόπολης-Νικηταράς 3-0 α.α.

Κορακοβούνι-Λεωνίδιο

ΑΕΚ Τρίπολης-Απόλλωνας Τυρού

Πανθυρεατικός-Ορχομενός

Ολυμπιακός-Μαντινειακός

Τεγέα- Ερμής Μελιγούς

Ρεπό: Βρασιές

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio