Παίζει μπάλα η Κυνουρία - Αναβολή αγώνων σε Τρίπολη, Λεβίδι και Τεγέα

Σάβ, 11/12/2021 - 11:43
Image

Η κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες ώρες τον νομό μας έχει ως συνέπεια την αναβολή αγώνων από το Σαββατιάτικο (11/12) πρόγραμμα της Α’ αλλά και της Β’ Αρκαδίας παιχνιδιών που ήταν να γίνουν στην περιοχή της Τρίπολης, της Τεγέας και του Λεβιδίου.

Από νωρίς το πρωί οι άνθρωποι της ΕΠΣ Αρκαδίας βρίσκονται σε συνεχείς διαβουλεύσεις αλλά κάνοντας και αυτοψία στα γήπεδα για να δουν από κοντά την κατάσταση των αγωνιστικών χώρων αποφάσισαν την αναβολή τριών αναμετρήσεων για την Α’ Αρκαδίας και ενός παιχνιδιού γα την Β’ Αρκαδίας.

Έτσι λοιπόν οι αγώνες για την 11η αγωνιστική της Α’ Αρκαδίας του Ορχομενού με την Δημητσάνα στο Λεβίδι, της Τεγέας με την ΑΕΚ Τρίπολης στην Επισκοπή και για την 6η αγωνιστική της Β’ Αρκαδίας του Άρη Τρίπολης με την Κανδήλα στην Κάρτσοβα πήραν αναβολή και αναμένεται να αποφασιστεί το πότε θα διεξαχθούν.

Σε ότι έχει να κάνει με τα δύο παιχνίδια στην Κυνουρία και δη στο Άστρος του Πανθυρεατικού με την Δόξα Μεγαλόπολης, του Αχιλλέα με τον Ηρακλή στο Παράλιο και στον Τυρό του Απόλλωνα με το Κορακοβούνι υπάρχουν ενδείξεις (αυτή την ώρα )πως θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Ο όγκος νερού που έχει πέσει στην Τρίπολη και τις γύρω περιοχές είναι τέτοιος που έχει κάνει λίμνες τους αγωνιστικούς χώρους και είναι αδύνατο να γίνουν παιχνίδια με ασφάλεια σε αντίθεση με την Κυνουρία που η κατάσταση φαίνεται να είναι καλύτερη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio