Όσες φορές και αν έπεσε, τόσες φορές σηκώθηκε (πιο δυνατός) ο Χάρης Τακλής

Τετ, 20/04/2022 - 16:51
Image

Ο Χάρης Τακλής είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση ποδοσφαιριστή μοιάζοντας με ένα κλασσικό παράδειγμα θέλησης και δύναμης μέσα από το οποίο δημιουργεί ο ίδιος κίνητρα για τον εαυτό του.

Παρά τους σοβαρούς του τραυματισμούς και όσα δύσκολα πέρασε στο παρελθόν με τα πόδια του ο Χάρης εδώ και λίγες μέρες είναι στην κορυφή της Α’ Αρκαδίας και είναι πρωταθλητής μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά του Πανθυρεατικού.

Ο ρόλος του στον εφετινό Πανθυρεατικό πιο βοηθητικός με τον ίδιο να αγωνίζεται σε παιχνίδια άλλοτε στην αιχμή του δόρατος, η πίσω από τον φορ η και στα πλάγια κυρίως στα δεξιά της επίθεσης συγκλίνοντας με το ανάποδο πόδι τροφοδοτώντας πάντα με σκέψεις και επιλογές το μυαλό του προπονητή του.

Επί της ουσίας ο 26χρονός άσος των Αστρινών είτε έρχονταν από τον πάγκο είτε ξεκινούσε στην αρχική ενδεκάδα είχε έναν συγκεκριμένο ρόλο όπως και ο κάθε παίχτης του Άρη Σαβούρδου τον οποίο υπηρετούσε πιστά στο παιχνίδι της ομάδας του δίνοντας πράγματα που μπορεί καμιά φορά να μην φαίνονται στην στατιστική αλλά αποτελούν σημαντικά σημεία για τον προπονητή του.

 Αυτό το παιδί δεν ξεχωρίζει μόνο για το ταλέντο του και την δύναμη ψυχής του αλλά και για την σεμνότητα που τον διακρίνει κάνοντας τον έναν αθόρυβο αλλά πραγματικά πολύ ουσιαστικό κομμάτι της επιτυχίας του Πανθυρεατικού.

Ο Χάρης Τακλής ξέρει μπάλα, έχει ποιότητα και ξεχωριστά χαρακτηριστικά, έχει όμως πέρα και πάνω απ’ όλα το ειδικό πνευματικό φίλτρο να μην τον βάζει κάτω καμιά ατυχία και να γίνεται πρωταθλητής.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio