Οι σαραντάρηδες (του Ηρακλή) είναι εδώ

Δευ, 24/10/2022 - 10:07
Image

Θα μπορούσαμε να πούμε μιας και ταιριάζει στην όλη αυτή κατάσταση πως μοιάζει με εκείνη την ρήση που λέει «σαν το παλιό καλό κρασί» και μάλλον κάπου εκεί είναι η πραγματικότητα.

Τα χρόνια για όλους είναι αμείλικτα αλλά όταν το λέει η ψυχή, όταν το πάθος για το ποδόσφαιρο σε κυριεύει τότε λοιπόν ο σεβασμός παίρνει την σκυτάλη προς αυτούς που πάνε κόντρα με την λογική για μια τρέλα, για μια αγάπη στην τελική.

Ο Ηρακλής Βερβένων είναι μια ομάδα που διαθέτει τεράστια εμπειρία και κυρίως πολύ μεγάλη ποιότητα με παίχτες «μπαρουτοκαπνισμένους» που κατέχουν το άθλημα και έχουν τον τρόπο να βγάζουν ωραία πράγματα μέσα στο χορτάρι.

Στο παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στις Βρασιές ο Ηρακλής έβγαλε κομμάτια της επιθετικής του ποιότητας φτάνοντας στην πρώτη του νίκη στην σεζόν με 3-1 με σκόρερ τους Λάζαρο Αβίντογλου, Κώστα Μπάρλα και Δημήτρη Αρφάνη.

Το άξιο αναφοράς εδώ πως και οι τρεις είναι 40άρηδες με την γενιά τους να βαστά γερά ακόμα όπως φαίνεται και να αποτελεί το παράδειγμα για όλα εκείνα τα νεότερα παιδιά που παίζουν ποδόσφαιρο με αφορμή την θέληση και την αυταπάρνηση τους.

Ο «Λάζος» είναι γεννημένος το 1981 όντας 41 ετών, ο Κώστας Μπάρλας το 1982 έχοντας πατήσει τα 40 και ο «Άρφα» είναι και αυτός το 1982 και αυτός στα 40 του χρόνια.

Και οι τρεις αποτελούν παίχτες «διαμάντια» που βάζουν κάθε φορά μπροστά την προσωπικότητα και τον εξαιρετικό τους χαρακτήρα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio