Οι γκολάρες από Κολοστούμπη και Μαγκλή (vid)

Δευ, 21/11/2022 - 10:59
Image

Ο Πανθυρεατικός κέρδισε εύκολα με 4-0 το Κορακοβούνι στο Άστρος επιστρέφοντας στις νίκες συνδυάζοντας τους τρεις βαθμούς με πολύ καλό ποδόσφαιρο αλλά και με πολύ όμορφα γκολ.

Δύο από τα γκολ που ξεχωρίσαμε στο παιχνίδι αυτό είναι δύο νεαρών ποδοσφαιριστών του Πανθυρεατικού και πιο συγκεκριμένα του Βασίλη Κολοστούμπη και του Παναγιώτη Μαγκλή.

Ο 19χρονός Βασίλης Κολοστούμπης με μια απόλυτη ταχυδυναμική κούρσα από το αριστερό άκρο μπήκε γεμάτος ενέργεια στην αντίπαλη περιοχή και με ωραίο σκαφτό πλασέ πάνω από τον τερματοφύλακα στο σημείο εκείνο έκανε το 2-0.

Ο 15χρονός Παναγιώτης Μαγκλής στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης μια μια υπέροχη προσωπική ενέργεια και αφού πρώτα άντεξε σε μαρκαρίσματα και κραδασμούς αντιπάλων, μπήκε στην περιοχή και με προσποιήσεις και αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του έκανε με πολύ ωραίο τρόπο το τελικό 4-0.

Η νέα «κιτρινόμαυρη» φουρνιά ταλέντων είναι εδώ με τους Βασίλη Κολοστούμπη και Παναγιώτη Μαγκλή να στέλνουν το μήνυμα με τα καταπληκτικά γκολ που σημείωσαν.

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio