Οι Βρασιές με την αγωνιστική τους εικόνα κέρδισαν τον σεβασμό

Τρί, 28/03/2023 - 10:55
Image

Πέντε αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας και οι Βρασιές μπορούν να αισθάνονται άνετες και κυρίως να υπερηφανεύονται για το γεγονός πως ο στόχος επιτευχθεί και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο.

Η ομάδα του Αγίου Ανδρέα από την αρχή της σεζόν και κόντρα σε όποια δυσκολία χρειάστηκε η και κλήθηκε να αντιμετωπίσει διακρίνεται για την σταθερότητα της έχοντας ουσιαστικά καπαρώσει την θέση της στην μέση της βαθμολογίας.

Σταθερότητα, πάθος, αγωνιστική πειθαρχία, πλάνο και πάνω απ’ όλα πίστη στον μεγάλο στόχο με τον Δημήτρη Κουλεντιανό να το παίρνει πάνω του επί της ουσίας και να οδηγεί τους κιτρινόμαυρους εκ του ασφαλούς σε μια πορεία γεμάτη ποδοσφαιρική αξιοπρέπεια.

Εδώ και κάποιες αγωνιστικές οι Βρασιές έχουν πετύχει ακόμα έναν σημαντικό στόχο που είχαν στο πίσω μέρος του μυαλού τους οι άνθρωποι της ομάδας και έχουν την πολυτέλεια βαθμολογικά να τον υλοποιήσουν και αυτός αφορά στο ποδοσφαιρικό «ψήσιμο» και σ την εμφάνιση νέων παιδιών στα παιχνίδια μέχρι το φινάλε.

Όλο και περισσότερο παιδιά του χωριού η μάλλον νέα παιδιά του Αγίου Ανδρέα παίρνουν τις ευκαιρίες τους, μπολιάζονται με τους μεγαλύτερους και κερδίζουν παιχνίδι με το παιχνίδι την ευκαιρία να αποδείξουν πως έχουν τις προδιαγραφές να αποτελέσουν την επόμενη μέρα της ομάδας κάνοντας το σταδιακά και με τον σωστό τρόπο, με υπομονή και σύνεση.

Αυτό ναι, είναι ίσως το πιο σημαντικό κέρδος για μια ομάδα η οποία επιθυμεί όσο τίποτα να φτιάξει από την αρχή τον δικό της ντόπιο κορμό που θα αποτελεί τον πυρήνα της ομάδας πάνω στον οποίο κάθε χρόνο θα μπαίνουν οι ανάλογες πινελιές που θα βοηθούν έμπρακτα και θα ανεβάζουν την ποιότητα.

Οι Βρασιές της 8ης θέσης, σε 21 αγωνιστικές, των 24αρων βαθμών, των 6 νικών, των 6 ισοπαλιών και των 9 ηττών (28 γκολ υπέρ - 36 γκολ κατά) όπως φανερώνουν και οι αριθμοί μόνο τυχαία δεν βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας έχοντας κατά γενική ομολογία κερδίσει τον σεβασμό των αντιπάλων τους.

Το εξίσου όμως στοιχείο που χρίζει ειδικής μνείας είναι η αγωνιστική εικόνα αυτής της ομάδας και το μαχητικό πνεύμα που δεν έπαψε ποτέ η για να το πούμε καλύτερα αναζωπυρώθηκε και πάλι με την παρουσία του Δημήτρη Κουλεντιανού στην άκρη του κιτρινόμαυρου πάγκου.

Η εμπειρία και η κλάση κάποιων παιχτών ήταν και είναι καθοριστική και η προπονητική ικανότητα του «Ρούκουνα» αποτέλεσαν το στίγμα στην πυξίδα αυτού του ταξιδιού που είχε προορισμό την γρήγορη παραμονή (έγινε) και κατεύθυνση να γίνουν ξανά οι Βρασιές ομάδα με αρχές (έγινε).

Για εμένα προσωπικά που γράφων ετούτες τις γραμμές οι Βρασιές επάξια διεκδικούν τον άτυπο τίτλο της ομάδας που με το σπαθί της πήγε κόντρα στον άνεμο βρίσκοντας τις λύσεις σε κάθε αίνιγμα που αντιμετώπισε  φτάνοντας με ασφάλεια στον προορισμό της.

Αντώνης Χρονάκης

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio