Οι αριθμοί του αγώνα Λεωνίδιο - Βρασιές

Τετ, 06/04/2022 - 21:03
Image

Οι Βρασιές μετά την ήττα τους στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής στο Άστρος με τον Πανθυρεατικό γνωρίζουν ότι είναι σε δύσκολη θέση μη έχοντας την κατάσταση στα χέρια τους αναφορικά με την υπόθεση «τίτλος».

Η ομάδα του Αγίου Ανδρέα είναι ισόβαθμη με τους Αστρινούς ωστόσο έχει το μειονέκτημα στους μεταξύ τους αγώνες και πλέον στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το φινάλε ψάχνουν αφενός ένα δικό τους τρία στα τρία και αφετέρου ένα στραβοπάτημα του Πανθυρεατικού.

Την προσεχή Κυριακή (10/4, 16:00) οι Βρασιές παίζουν παιχνίδι «τελικό» στην δύσκολη έδρα του Λεωνιδίου έχοντας παράλληλα ανοιχτές τις κεραίες της στο ντέρμπι της Μεγαλόπολης ανάμεσα στην Δόξα και τον Πανθυρεατικό.

Η έξοδος των Βρασιών στο Λεωνίδιο μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί αφού οι ερυθρόλευκοι και ιδιαίτερα μέσα στην έδρα τους είναι άκρως ανταγωνιστικοί μιας και διαθέτουν την ανάλογη ποιότητα του ρόστερ και την δυναμική του κόσμου τους ανεξάρτητα από το αν έχουν μείνει πίσω στην υπόθεση τίτλος.

Στο κομμάτι των αριθμών τώρα το Λεωνίδιο διαθέτει την Πέμπτη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 48 γκολ αλλά και τον πρώτο σκόρερ της Α’ Αρκαδίας Σπύρο Βερβεσό καθώς επίσης και την τρίτη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας.

Από την άλλη πλευρά οι Βρασιές είναι η καλύτερη επίθεση με 60 γκολ και η καλύτερη άμυνα με 10 παθητικό του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας όντας ισόβαθμη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με την ομάδα του Άστρους.

Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας και στο παιχνίδι του Αγίου Ανδρέα στις 12 Δεκεμβρίου για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας Βρασιές και Λεωνίδιο έμειναν στο 1-1 με τέρματα του Βερβεσού στο 27’ και του Σαλαπάτα στο 41’.

Πρόκειται για ένα ντέρμπι με τους δικούς του όρους και την δική του ξεχωριστή σημασία ανάμεσα σε δυο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας με έντονο το στοιχείο του ενδιαφέροντος στους φιλάθλους.

Ο αγώνας του Λεωνιδίου με τις Βρασιές όπως και το ντέρμπι της Μεγαλόπολης μετξύ του Λεωνιδίου με τον Πανθυρεατικό δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα μιας «καυτής» ποδοσφαιρικής Κυριακής στον νομό μας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio