O Κουρμπέλης στην καλύτερη 11αδα της περιόδου 2019 - 2020 της Super League

Τρί, 16/02/2021 - 16:27
Image

H βραδιά στα βραβεία του ΠΣΑΠ την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου έκλεισε με την ανάδειξη της καλύτερης ενδεκάδας για τη σεζόν 2019-2020 στην Super League Interwetten με τον Αρκά διεθνή άσο του  Παναθηναϊκό Δημήτρη Κουρμπέλη να είναι μέλος της.

Η καλύτερη ενδεκάδα του περσινού πρωταθλήματος πλαισιώθηκε από έξι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που σάρωσε στα βραβεία και υπήρξαν πέντε ακόμη παίκτες από διαφορετικές ομάδες. Και συγκεκριμένα από ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Ατρόμητο και Άρη.

Η ενδεκάδα σε σύστημα 4-2-3-1 αποτελούνταν από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Σα, Ελαμπντελαουί, Ρισβάνης, Σεμέδο, Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Μίσιτς, Βαλμπουενά, Φετφατζίδης, Λιβάγια και Ελ Αραμπί.

Ο Σα κάτω από τα γκολπόστ, ο Ελαμπντελαουί στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Τσιμίκας στο αριστερό με τους Ρισβάνη και Σεμέδο να είναι οι δύο στόπερ. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής οι Κουρμπέλης, Μίσιτς σε θέση αμυντικών μέσων και μπροστά τους οι Βαλμπουενά, Φετφατζίδης και Λιβάγια με τον Ελ Αραμπί να είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή σε προσωπικό επίπεδο για τον Δημήτρη Κουρμπέλη ο οποίος τα τελευταία χρόνια αποτελεί τον ηγέτη του τριφυλλιού και είναι στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της χώρας μας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio