Ο δρόμος για τον τίτλο στην Α' Αρκαδίας

Δευ, 28/03/2022 - 19:15
Image

Βαδίζουμε και επίσημα στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας και τα όσα ακολουθούν στην μάχη του τίτλου αποτελούν ένα μεγάλο γρίφο για δυνατούς λύτες αναφορικά πάντα με την οποία που θα κόψει πρώτη το νήμα.

Το εφετινό πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας είναι συναρπαστικό τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά ωστόσο θα αναλύσουμε εδώ μέσα από αυτό το άρθρο και από ετούτες τις γραμμές των δρόμων για τον εφετινό τίτλο.

Your browser does not support video

ADVERTISEMENT

Πρακτικά βρισκόμαστε μόλις λίγες μέρες πριν από το κατά πολλούς (και όχι άδικα) παιχνίδι της χρονιάς ανάμεσα στον Πανθυρεατικό και τις Βρασιές που δυνητικά ενδιαφέρει και περιμένουν στην γωνία για το αποτέλεσμα του ακόμα τρεις ομάδες και πιο συγκεκριμένα η Δόξα Μεγαλόπολης και το Λεωνίδιο.

Η Δόξα Μεγαλόπολης είναι άμεσα εμπλεκόμενη μιας και είναι σε απόσταση αναπνοής, το Λεωνίδιο (με παιχνίδι λιγότερο με τον Αχιλλέα) έχει μαθηματικές ελπίδες όπως και η Δημητσάνα (λιγότερες σαφώς) και προοιωνίζεται από το αποτέλεσμα του Πανθυρεατικός-Βρασιές να υπάρχει μια σαφή αλλά ίσως όχι ξεκάθαρη εικόνα.

Για τους δύο μονομάχους του Σαββάτου (2/4, 16:00) στο Άστρος τα πράγματα είναι απλά και συγκεκριμένα: Ο Πανθυρεατικός πάει για ένα αποτέλεσμα καθώς θέλει την νίκη και μόνο αυτή για να πιάσει τις Βρασιές στην ισοβαθμία και η ομάδα του Αγίου Ανδρέα παίζει για τα δύο αποτελέσματα καθώς με ισοπαλία κρατάει την τύχη στα χέρια της χωρίς να τις εξασφαλίζει τίτλο ενώ σε περίπτωση διπλού ουσιαστικά ράβει κοστούμι πρωταθλητή.

Στο μεταίχμιο του ντέρμπι του Πανθυρεατικού με τις Βρασιές υπάρχει στην συνέχεια εκ νέου ντέρμπι για τους Αστρινούς στην Μεγαλόπολη και δύο επικίνδυνες εκτός έδρας αποστολές για τον Βρασιάτη σε Λεωνίδιο και Λεβίδι με την Δημητσάνα ωστόσο όλα αυτά θα εξεταστούν μετά το μεταξύ τους αποτέλεσμα.

Αυτή την στιγμή οι Βρασιές που έβγαλαν το ρεπό τους είναι στο +2 από την Δόξα Μεγαλόπολης που κάνει το ρεπό της αυτή την αγωνιστική, στο +3 από τον Πανθυρεατικό και στο +8 από το Λεωνίδιο που όπως είπαμε και πιο πάνω έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Με μια πρώτη ανάγνωση οι Βρασιές αυτή την στιγμή φαίνεται να έχουν το πιο δύσκολο πρόγραμμα ως το φινάλε καθώς έχουν back to back εκτός έδρας ντέρμπι με Πανθυρεατικό και Λεωνίδιο, την ΑΕΚ Τρίπολης στον Άγιο Ανδρέα και τελευταία αγωνιστική την Δημητσάνα στο Λεβίδι ήτοι δηλαδή τρία δύσκολα παιχνίδια μακριά από το «σπίτι» τους.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με την Δόξα η οποία έχει ρεπό, ντέρμπι με τον Πανθυρεατικο στην Μεγαλόπολη και δύο δύσκολα εκτός εδρας παιχνίδια σε Λεωνίδιο και Κάρτσοβα με την ΑΕΚ Τρίπολης.

Πάμε λοιπόν να δούμε το πρόγραμμα των τεσσάρων μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας:

 

Βρασιές 51 βαθμοί

Πανθυρεατικός-Βρασιές

Λεωνίδιο-Βρασιές

Βρασιές-ΑΕΚ  Τρίπολης

Δημητσάνα-Βρασιές

 

Δόξα Μεγαλόπολης 49 βαθμοί

Ρεπό

Δόξα Μεγαλόπολης-Πανθυρεατικός

Λεωνίδιο-Δόξα Μεγαλόπολης

ΑΕΚ Τρίπολης-Δόξα Μεγαλόπολης

 

Πανθυρεατικός 48 βαθμοί

Πανθυρεατικός-Βρασιές

Δόξα Μεγαλόπολης-Πανθυρεατικός

Πανθυρεατικός-Μαντινειακός 3-0 α.α.

Κορακοβούνι-Πανθυρεατικός

 

Λεωνίδιο 43 βαθμοί *

Αχιλλέας-Λεωνίδιο *

Τεγέα-Λεωνίδιο

Λεωνίδιο-Βρασιές

Λεωνίδιο-Δόξα Μεγαλόπολης

Μαντινειακός-Λεωνίδιο 0-3 α.α.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio