Ο Άγγελος Χαριστέας στην αγκαλιά των παιδιών της Βόρειας Κυνουρίας

Δευ, 10/02/2020 - 09:41
Image

Δεκάδες νεαροί αθλητές είχαν την δυνατότητα έπειτα από πρωτοβουλία του Αστέρα Τρίπολης με τα δωρεάν λεωφορεία που έβαλε να έρθουν από την Βόρεια Κυνουρία και να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της αρκαδικής ομάδας με τον Άρη.

Τα παιδιά της Βόρειας Κυνουρίας με τις φωνές τους και τα τραγούδια τους έδωσαν το δικό τους χρώμα στις κερκίδες "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" και με την έντονη παρουσία τους βοήθησαν τον Αστέρα Τρίπολης ενώ κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα και άλλων κερκίδων του γηπέδου.

Τα παιδιά δεν είχαν μόνο την δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά και να νιώσουν την εμπειρία μιας αναμέτρησης επιπέδου Super League αλλά και να δουν ένα πρώην πρωταθλητή Ευρώπης που το όνομα του γράφτηκε με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Ελληνικού ποδόσφαιρου.

Ο νυν τεχνικός διευθυντής του Άρη και παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Άγγελος Χαριστέας έγινε αμέσως αντιληπτός από τα παιδιά με τις φωτογραφίες να έχουν την τιμητική τους και τον πρώην επιθετικό να χάνεται στις αγκαλιές των παιδιών της Βόρειας Κυνουρίας.

Ο Άγγελος Χαριστέας ο σκόρερ του μεγάλου τελικού του Euro 2004 στην Πορτογαλία συνομίλησε με τα παιδιά τα οποία φώναξαν ρυθμικά το όνομα του παρουσία του εντεταλμένου αθλητισμού της Βόρειας Κυνουρίας Γιάννη Δαλιάνη αλλά και του προέδρου της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρου Τσαγγούρη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio