Ντεμπούτο με καρέ ο Ταμπουράκης στο Κορακοβούνι

Τρί, 26/09/2023 - 22:12
Image

Το Κορακοβούνι πανηγυρίζει την πρόκριση του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αρκαδίας κόντρα στον γείτονα Βρασιάτη σε ένα παιχνίδι που δίχως αμφιβολία δεν έβρεξε απλά γκολ αλλά δημιουργήθηκε μια ξεκάθαρη ποδοσφαιρική καταιγίδα (6-4 τελικό σκορ!).

«Υπαίτιος» του φαινομένου αυτού, της καταιγίδας των γκολ δηλαδή ήταν ο νεαποκτηθέντας επιθετικός του Κορακοβουνίου, ο Δημήτρης Ταμπουράκης που σημείωσε τα τέσσερα από τα έξι συνολικά τέρματα της ομάδας του ρίχνοντας στα αντίπαλα δίχτυα τα δικά του αστραπόβροντα.

Ο Δημήτρης Ταμπουράκης μόνο τυχαίος ποδοσφαιρικά δεν μπορεί να θεωρηθεί λαμβάνοντας υπόψη μας το γεγονός ότι έχει στο παλμαρέ του άνοδο με την Εθνικό από την Γ’ στην Β’ Εθνική, άνοδο με τον Φωστήρα από την Δ’ στην Γ’ Εθνική, άνοδο με την ΑΕ Καλλονής από το Α’ τοπικό στην Δ’ Εθνική, άνοδο με τον Μανδραικό από την Α’ Αθηνών στην Δ’ Εθνική και άνοδο με την Δόξα Βύρωνος από την Α’ Αθηνών επίσης στην Δ’ Εθνική.

Εκτός όμως από τις ανόδους έχει περάσει ακόμα και από: Περαμαικό, ΑΕ Περάματος, Χαλάνδρι, Ερμή Κορυδαλλού, Κύπρο Κορυδαλλού, Μαύρο Αετό - Ολυμπιάδα, Σαλαμινομάχο, Χαλκηδόνα, Καραβά, Άρη Βούλας και Ηράκλειο Αθηνών.

Μιλάμε λοιπόν για ένα παιδί με πλούσιο βιογραφικό γεμάτο παραστάσεις είτε από Εθνικές κατηγορίες, είτε από τα γήπεδα της Αθήνας και του Πειραιά έχοντας διαγράψει την δική του σοβαρή ποδοσφαιρική πορεία ερχόμενος στα Αρκαδικά γήπεδα για λογαριασμό του Κορακοβουνίου.

Το ξεκίνημα του με το Κορακοβούνι εντυπωσιακό με την πρώτη του γνωριμία στον νομό μας να έρχεται με καρέ τερμάτων και τον ίδιο να στέλνει το πρώτο μήνυμα για το τι είναι έτοιμος να προσφέρει στους κοκκινόμαυρους της Βόρειας Κυνουρίας.

Το Κορακοβούνι είναι προφανές ότι έχει βάλει στην επιθετική του γραμμή έναν παίχτη που μπορεί να πάρει από αυτόν πολλά πράγματα την νέα αγωνιστική σεζόν.

Αντώνης Χρονάκης

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio