Νίκη περίπατο έκανε ο Πήγασος κόντρα στον Άρατο Κιάτου (vid)

Κυρ, 13/02/2022 - 18:55
Image

Νωρίς το απόγευμα , ο Πήγασος έδωσε στο κλειστό του Άστρους το εξ΄αναβολής παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής , όπου κέρδισε με άνεση και ευκολία τον Άρατο Κιάτου με σκορ 69-41.

Από την πρώτη περίοδο και κιόλας η ομάδα της Θυρέας είχε ξεφύγει στο σκορ με διψήφια διαφορά και όσο περνούσε η ώρα προς την λήξη του ημιχρόνου αυτή αυξανόταν. Στην επανάληψη ο Πήγασος με όπλο την επιθετική του άμυνα(δέχθηκε μόνο 4 πόντους στην τρίτη περίοδο!) και τα πολλά κλεψίματα που προήρθαν από λάθη των αντιπάλων σε συνδυασμό την επιθετική πολυφωνία η διαφορά πέρασε τους 20 πόντους και το παιχνίδι στο τέταρτο δεκάλεπτο απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Έτσι ο Πήγασος διεύρυνε το νικηφόρο σερί και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Αργοναύτη Ν. Κίου και τον Αρχιμήδη Ασσίνης.

Ο κόουτς Κοψαύτης δεν αγωνίστηκε καθόλου στο παιχνίδι και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες της ομάδας με πρώτο σκορερ του το νέο μεταγραφικό απόκτημα τον Πασολάρι που σημείωσε 18 π. με 2 τρίποντα και ακολούθησε ο Διαμαντόγιαννης με 15 π. , ο οποίος παραμένει σταθερός και συνεπής στο σκοράρισμα για άλλο ένα ακόμη παιχνίδι.

 Ο Πήγασος την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται στο Άστρος την ομάδα του Ξυλοκάστρου με μοναδικό στόχο την νίκη που θα τον διατηρήσει στις πρώτες θέσεις. Ραντεβού το επόμενο Σάββατο.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 24-14 39-25 55-29 69-41

ΠΗΓΑΣΟΣ: ΜΑΝΤΊΚΟΣ 10, ΤΑΒΆΝΙ 5(1), ΚΑΡΡΑΣ 5(1), ΦΆΚΛΑΡΗΣ 2, ΠΑΣΟΛΆΡΙ 18(2), ΔΙΑΜΑΝΤΌΓΙΑΝΝΗΣ 15, ΜΑΥΡΙΆΣ 6, ΚΟΨΑΎΤΗΣ, ΜΕΣΙΝΗΣ 6, ΔΙΚΑΙΟΣ 2.

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio