Κοψαύτης: Δύο βήματα ακόμα για την άνοδο – Μπράβο στους παίχτες μου (vid)

Σάβ, 19/03/2022 - 23:42
Image

Ο προπονητής και μεγάλος πρωταγωνιστής εντός του παρκέ Γιώργος Κοψαύτης κράτησε χαμηλούς τόνους τονίζοντας πως ακόμα υπάρχουν δύο παιχνίδια έτσι ώστε ο Πήγασος να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου μοιράζοντας ωστόσο συγχαρητήρια στους παίχτες του για την νίκη τους στο ντέρμπι με την Ασίνη.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του ArgolidaPortal.gr

Ακόμα δεν έχουμε ανέβει στην Εθνική μιας και απομένουν ακόμα δύο παιχνίδια. Ήταν ένας τελικός που αν δεν εξελισσόταν καλά δεν θα είχαμε ελπίδες να ανέβουμε στην Γ Εθνική. Τώρα με την νίκη μας αυτή έχουμε ελπίδες και μάλιστα πολλές αφού με δύο στα δύο παίρνουμε την άνοδο. Κρατάμε χαμηλούς τόνους και η δουλειά μας επιβραβεύετε μέσα στο γήπεδο.

Όλα τα παιδιά μου έδωσαν το 100% για άλλο ένα παιχνίδι, για άλλο ένα ντέρμπι και του ευχαριστώ πολύ για όσα μου προσφέρουν διότι και εγώ μέσα από αυτούς μαθαίνω όπως μαθαίνουν και αυτοί από εμένα.

Εύχομαι ανάλογη συνέχεια και στα άλλα δύο παιχνίδια έτσι ώστε να φτάσουμε στον στόχο μας που κατά την διάρκεια της χρονιάς έχει μετουσιωθεί στο αποτέλεσμα αυτό.

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio