Καπράνος: Ζήσαμε έντονα την χρονιά και πήραμε αυτό που αξίζαμε

Τρί, 19/04/2022 - 15:43
Image

Ο Γιώργος Καπράνος μετράει τέσσερα πρωταθλήματα με τον Πανθυρεατικό σε δέκα χρόνια έχοντας συνδέσει το όνομα του δίπλα από μεγάλες επιτυχίες της ομάδας του φτάνοντας για μια ακόμα φορά στην κορυφή της Α’ Αρκαδίας.

Ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός των Αστρινών αποτέλεσε την σεζόν αυτή τον ακρογωνιαίο λίθο των κιτρινόμαυρων μετόπισθεν με εξαιρετική παρουσία στα παιχνίδια της ομάδας του έχοντας πλάι του τον Δημήτρη Αδάμη.

Ο εκ των αρχηγών του Πανθυρεατικού μίλησε στο ArcadiaPortal.gr για την κατάκτηση του πρωταθλήματος τονίζοντας πως είναι τιμή να φοράς την φανέλα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στέλνοντας παράλληλα μήνυμα ενόψει των μπαράζ ανόδου.

Για την εφετινή χρονιά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

Είναι μια χρόνια που την έχουμε χαρεί και την έχουμε ζήσει έντονα από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας μέχρι και τώρα. Με πολύ δουλειά και πολύ προσπάθεια πήραμε αυτό που δικαιούμασταν στο τέλος γιατί από την πρώτη μέρα ο στόχος για εμάς ήταν ένας όσο και αν μας αμφισβητούσαν η κάναμε κάποια άσχημα αποτελέσματα. Αυτό ήταν το κίνητρο για να αποδείξουμε ότι το αξίζουμε και το θέλουμε. Και τα καταφέραμε.

Για το τι σημαίνει να φοράς την φανέλα του Πανθυρεατικού:

Το να φοράς την φανέλα του Πανθυρεατικου είναι από μονό του ευθύνη και τιμή γιατί πίσω από αυτό είναι άνθρωποι που τρέχουν κάθε μέρα για να μπορούμε να τους εκπροσωπήσουμε στο γήπεδο, είναι ένα ολόκληρο χωριό που χαίρεται όταν κερδίζουμε και στεναχωριέται όταν δεν τα πάμε καλά όσο εμείς που παίζουμε η και κάποιες φόρες περισσότερο από εμάς.

Για το «βάρος» που έχει το περιβραχιόνιο του αρχηγού αυτής της ομάδας:

Όσο για το περιβραχιόνιο αν ανατρέξουμε στους παίχτες που το έχουν φορέσει είναι κληρονομιά μεγάλη και ταυτόχρονα βαριά ευθύνη. Έτσι και για εμένα αλλά και για όποιο άλλο παιδί το έχει φορέσει κάθε φορά που το μπαίνω στο γήπεδο σαν αρχηγός με κάνει να προσπαθώ όλο και περισσότερο και να τα δίνω όλα για να φανώ αντάξιος του να είμαι εκ των αρχηγών του Πανθυρεατικού.

Για τον κόσμο του Πανθυρεατικού:

Μπορείτε εύκολα να το καταλάβετε όταν σε τέτοιες εποχές είναι δίπλα μας με τέτοια κερκίδα που δύσκολα την συναντάς και σε πιο πάνω κατηγορίες πόσο δύναμη μας δίνει στα παιχνίδια μας. Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξη τους στην ομάδα σε όλη την διάρκεια της χρονιάς αυτής.

Για 4 πρωταθλήματα σε 10 χρόνια που έχεις κατακτήσει με προπονητή τον Άρη Σαβούρδο:

Ο Άρης Σαβούρδος είναι κάτι παραπάνω για μένα από προπονητής. Έχω μεγαλώσει μαζί του, έχω μάθει παρά πολλά πράγματα και σέβομαι τις απόψεις του και την δουλειά του. Νομίζω ότι του αξίζει η κάθε διάκριση γιατί είναι ο καλύτερος προπονητής στην Αρκαδία. Το κάθε πρωτάθλημα από τα τέσσερα αυτά έχει την δική του αξία και την δική του σημασία καθώς στον κάθε έναν από τους τίτλους αυτούς υπάρχει τεράστια δουλειά συνολική από όλη την ομάδα.

Για την συνέχεια στα μπαράζ ανόδου για την Γ' Εθνική:

Είναι κάτι που το γνωρίζαμε ότι αν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα θα συμβεί και προετοιμαζόμασταν γι αυτό όλη την χρόνια.  Είναι ένα δυνατό τεστ για εμάς και την ομάδα. Υπάρχουν καλές ομάδες που πρέπει να αντιμετωπίσουμε αλλά πρέπει να λένε και οι υπόλοιποι το ίδιο και για εμάς. Όλοι θέλουμε να πετύχουμε κάτι κάλο για εμάς και για όλους που είναι γύρω μας. Θέλω και πιστεύω ότι έτσι όπως είναι η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει και πως και στα μπαράζ όλα θα πάνε όλα καλά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio