Η παραμονή περνάει από τις έδρες τους για Αχιλλέα και Ηρακλή

Τρί, 14/12/2021 - 10:46
Image

Η 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας το προσεχές Σαββατοκύριακο 18 και 19 Δεκεμβρίου περιλαμβάνει δύο σπουδαίες αναμετρήσεις αναφορικά με την ουρά της βαθμολογίας στην μάχη της παραμονής.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν ο Αχιλλέας υποδέχεται στο Παράλιο Άστρος τον Απόλλωνα Τυρού και ο Ηρακλής Βερβένων θα φιλοξενήσει στο Άστρος τον Ορχομενό Λεβιδίου σε δύο αναμετρήσεις με έντονο ενδιαφέρον και με υψηλό βαθμολογικό κίνητρο για όλους.

Στο πρώτο ζευγάρι ο Αχιλλέας Παραλίου Άστρους έχει 7 βαθμούς, με 2 νίκες,  και 7 ήττες με σύνολο τερμάτων 8 υπέρ και 20 κατά και από την άλλη ο Απόλλωνας Τυρού έχει 9 βαθμούς με 3 νίκες και 8 ήττες και σύνολο τερμάτων 12 υπέρ και 28 κατά.

Αναφορικά με την άλλη αναμέτρηση ο Ηρακλής έχει 10 βαθμούς με 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 6 ήττες και συνολικά 9 γκολ ενεργητικό και 20 παθητικό και ο Ορχομενός Λεβιδίου 3 βαθμούς (με ένα παιχνίδι λιγότερο) με 1 νίκη και 8 ήττες με 5 τέρματα υπέρ και 34 κατά.

Και τα δύο αυτά παιχνίδια έχουν τεράστια σημασία και τα αποτελέσματα τους θα παίξουν μεγάλο ρόλο για την συνέχεια του πρωταθλήματος για τις ομάδες που θέλουν να αποφύγουν 12η θέση που είναι και η κόκκινη γραμμή.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio