Η μπασκετική «οικογένεια» του Πήγασου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της (pics)

Κυρ, 29/01/2023 - 12:30
Image

Η μπασκετική «οικογένεια» του Πήγασου το πρωί της Κυριακής 29 Ιανουαρίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της και ευχήθηκε μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες στο κλειστό Γυμναστήριο Άστρους.

 

Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πήγασου βρέθηκαν ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης, ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Κλέωπας, η αντιδήμαρχος κα. Αρετή Μπάρλα, ο Πρόεδρος της Αθλητικής Επιτροπής του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας Γιάννης Δαλιάνης, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Άστρους κ. Κώστας Μπάρλας, σύσσωμη η διοίκηση του Σωματείου, το προπονητικό επιτελείο, οι αθλητές και φίλαθλος κόσμος της ομάδας.

Το φλουρί της Πρωτοχρονιάτικης πίτας έτυχαν ο Παναγιώτης Δαλιάνης που είναι παίχτης της Εφηβικής ομάδας του Πήγασου και ο ο Πρόεδρος της Αθλητικής Επιτροπής του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας Γιάννης Δαλιάνης.

Ευχή όλων η ομάδα να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών πρεσβεύοντας το μπάσκετ της Βόρειας Κυνουρίας στις Εθνικές κατηγορίες με το ίδιο αγωνιστικό σθένος που την διακρίνει σε όλη της την πορεία διαχρονικά.

 

Ειδ

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio