Η «μάχη» του Άστρους για Πανθυρεατικό και Δόξα (vid)

Πέμ, 09/12/2021 - 10:55
Image

Αν υπάρχει ένα από τα πιο ιδιαίτερα και κλασσικά ντέρμπι στον νομό μας τα τελευταία χρόνια αυτό δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το Πανθυρεατικός – Δόξα Μεγαλόπολης να έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον ουκ’ ολίγες φορές.

Μιλάμε για ένα κλασσικό παιχνίδι μεταξύ δύο ιστορικών σωματείων με τις μεταξύ τους «μάχες» να έχουν πάντα ένα έντονο ενδιαφέρον και μια πολύ ποδοσφαιρική χροιά βγάζοντας συχνά πυκνά μια άγρια ομορφιά αλλά και τεράστιο πάθος.

Αυτή την φορά ο Πανθυρεατικός το προσεχές Σάββατο (11/12, 15:00) υποδέχεται την Δόξα Μεγαλόπολης στο Άστρος για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας σε ένα παιχνίδι με τις δικές του παραμέτρους και τους δικούς ξεχωριστούς κανόνες.

Τις δύο ομάδες τις χωρίζει μόλις ένας βαθμός με τον Πανθυρεατικό να βρίσκεται στην 3η θέση με 21 και την Δόξα Μεγαλόπολης να ακολουθεί με 20 και τους κιτρινόμαυρους να έχουν 6 νίκες και 3 ισοπαλίες έχοντας πετύχει 25 γκολ και έχοντας δεχθεί 8(τρίτη καλύτερη επίθεση και άμυνα) και τους κυανόλευλους από την άλλη να έχουν 6 νίκες, 2 ισοπαλίας και 1 ήττα με 20 βαθμούς έχοντας δεχθεί 11 (τέταρτη καλύτερη επίθεση και άμυνα).

Είναι απόλυτα ξεκάθαρο πως και οι δύο θέλουν την νίκη γα να παραμείνουν κοντά με την κορυφή με τους αριθμούς να επιβεβαιώνουν τις μικρές διαφορές των ομάδων αλλά την πρόγευση πως θα είναι ένα άκρως ανταγωνιστικό παιχνίδι ο μεταξύ τους.

Παρακολουθήστε βίντεο με στιγμές από το παρελθόν και ντέρμπι του Πανθυρεατικού με την Δόξα Μεγαλόπολης στο Άστρος.

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio