Η κίνηση του Κοψαύτη στο Ξυλόκαστρο και η αποθέωση

Τρί, 23/11/2021 - 22:55
Image

Ο Γιώργος Κοψαύτης με την τεράστια καριέρα του κοσμεί τα γήπεδα της Α1 ΕΣΚΑΚ τόσο με την αγωνιστική του νοοτροπία που αποτελεί έμπνευση και κίνητρο όσο και με τις απλές αλλά σημαντικές του πράξεις.

Στον Νικηφόρο εκτός έδρας αγώνα του Πήγασου στο Ξυλόκαστρο ο Αστρινός προπονητής (πλέον) και παίχτης της έκανε ένα ολόκληρο γήπεδο να το υποκλιθεί στο μεγαλείο του ήθους του και να τον χειροκροτήσει με όλη του την δύναμη.

Πιο συγκεκριμένα έπειτα από ένα άστοχο δικό του σουτ παίρνει ριμπάουντ ο νεαρός παίχτης του Ξυλόκαστρο Φραντζής με τον Γιώργο Κοψαύτη να του κάνει σκόπιμο φάουλ στέλνοντας τον στις βολές έτσι ώστε ο μικρός να πετύχει τους πρώτους πόντους με την ομάδα του.

Η αξία του Γιώργου Κοψαύτη σε όλα τα επίπεδα αποτελεί μάθημα για όλη την κατηγορία της Α1 ΕΣΚΑΚ με τον ίδιο να αποδεικνύει  πτυχές του εξαιρετικού του χαρακτήρα και της μπασκετικής του φιλοσοφίας.

Ο πιτσιρικάς του Ξυλοκάστρου σίγουρα θα θυμάται αυτή την τόσο ξεχωριστή στιγμή και θα τον συντροφεύει για το υπόλοιπο της καριέρας του.

Απολαύστε την μέσα από την σελίδα της ομάδας του Ξυλοκάστρου που και αυτή αποθεώνει τον Γιώργο Κοψαύτη

Ωραία τα Ολυμπιακός Παναθηναικός αλλά για εμάς που ασχολούμαστε με το ερασιτεχνικό μπάσκετ υπάρχουν κάποιες στιγμές που πρέπει να τις αναδεικνύουμε, ειδικά για τα μικρότερα παιδιά….

στον αγώνα του Σαββάτου παρά τη στεναχώρια μας για την κακή μας εμφάνιση και το αποτέλεσμα που ήταν αρνητικό (ήττα από τον Πήγασο Άστρους με 60-72) είχαμε την πρώτη συμμετοχή του έφηβου Φραντζή στην ανδρική ομάδα…

Η φάση του αγώνα

Δεν πρόκειται για κάποιο ωραίο καλάθι αλλά για κάτι πιο απλό…

Ο παλιός μου συμπαίκτης George Kopsaftis, παίχτης Προπονητής στην αντίπαλη ομάδα δεν το σκέφτηκε καθόλου και χάρισε μια ωραία στιγμή που χειροκροτήθηκε από όλους του φιλάθλους μας…δείτε το βίντεο….

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio