Η γκολάρα του Ράλλιου κόντρα στην Τεγέα (vid)

Σάβ, 26/03/2022 - 20:48
Image

Ο Παναγιώτης Ράλλιος σκοράρει για άλλη μια φορά λύνοντας τον γόρδιο δεσμό για την ομάδα του στο παιχνίδι με την Τεγέα και την νίκη με 2-1 του Πανθυρεατικού για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Ο  19χρονός επιθετικός τον τελευταίο ένα μήνα κάνει απίστευτα πράγματα καθώς πετυχαίνει το 9ο του τέρμα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και κάπως έτσι έφτασε τα 13 γκολ την εφετινή σεζόν στην Α’ Αρκαδίας.

Μάλιστα ο Παναγιώτης Ράλλιος έχει ξεπεράσει την προ διετίας μεγαλύτερη του επιθετική επίδοση όταν τελείωσε το πρωτάθλημα με 10 γκολ παίζοντας τότε με την φανέλα του Ερμή Μελιγούς με τον οποίο κατέκτησε και το πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας.

Τον πιτσιρικά του Πανθυρεατικού τον έχουμε δει να σκοράρει με το καλό του δεξί, με το κεφάλι και στο παιχνίδι με την Τεγέα και με το αριστερό και μάλιστα πετυχαίνοντας ένα υπέροχο τέρμα με όλη του την ενέργεια και ασφαλώς την εκτέλεση να μοιάζει με αριστούργημα.

Αυτό το παιδί τόσο με τις κινήσεις  του όσο και με τον τρόπο με τον οποίο εκτελεί μέσα από την περιοχή έχει ένα τρομερό ένστικτο στο γκολ πράγμα το οποίο τον κάνει εξαιρετικά χρήσιμο για την ομάδα του αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού της.

Μια ντρίπλα πάνω από το κεφάλι του αμυντικού, ένα σκάσιμο της μπάλας μέσα στην περιοχή, ζυγισμένο αριστερό δυνατό βολέ και η μπάλα στο πλαϊνό δίχτυ. Αυτός λοιπόν είναι ο Παναγιώτης Ράλλιος.

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio