Η γκολάρα του Καδά στον τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας (vid)

Πέμ, 14/04/2022 - 13:18
Image

Ο Γιώργος Καδάς στον 50ο τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην νίκη της ομάδας του με 1-2 και στην κατάκτηση του τροπαίου από τον Ερμή Μελιγούς.

Ο έμπειρος μέσος με μια ασύλληπτη απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1 στο 72ο λεπτό πετυχαίνοντας ένα από τα ωραιότερα γκολ που έχουν σημειωθεί ποτέ σε τελικό Κυπέλλου Αρκαδίας.

Ναι, ο Γιώργος Καδάς είναι σπεσιαλίστας σε στημένες μπάλες και σε φάουλ και στον τελικό το απέδειξε κάνοντας μάλιστα κόντρα σε μια πρώην του ομάδα με την οποία έκανε και έγραψε την δική του διαδρομή στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Αυτό ήταν το τρίτο Κύπελλο Αρκαδίας για τον Γιώργο Καδά ο οποίος έχει κατακτήσει δύο με τον Παναρκαδικό και τώρα ένα με την ομάδα της Μελιγούς σκοράροντας μάλιστα και ένα απίθανο τέρμα.

Γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ είχαμε να δούμε σε τελικό Κυπέλλου Αρκαδίας από την σεζόν 2009-2010 όταν ο Κώστας Ηλιόπουλος από μακρινή απόσταση είχε στείλει την μπάλα στα δίχτυα χαρίζοντας με το γκολ του αυτό το τρόπαιο στην Τεγέα στον τελικό με τον Ερμή Μελιγούς στο γήπεδο του Παναρκαδικού (μια παράξενη σύνδεση!).

Επίσης, ο Γιώργος Καδάς στα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας του Ερμή με τον Παναρκαδικό είχε δύο δοκάρια στην Τρίπολη από απευθείας εκετλέσεις φάουλ και ένα έφυγε λίγο έξω στο Άστρος.

Και όπως έχει σε έναν άλλο αντίστοιχο τελικό για το Κύπελλο Ελλάδος (ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 1-4 τον Απρίλιο του 2014) ο γνωστός αθλητικός δημοσιογράφος Αλέξης Σπυρόπουλος «Άλαλα τά χείλη».

Δείτε ξανά, ξανά και ξανά την γκολάρα του Γιώργου Καδά, το καταπληκτικό αυτό φάουλ που τίναξε τα αντίπαλα δίχτυα!

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio