Η εικόνα του πρώτου γύρου στην Β' Αρκαδίας

Σάβ, 28/12/2019 - 13:52
Image

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Β' Αρκαδίας βρήκε τις Βρασιές να απολαμβανουν την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να επιβεβαιώνουν τις αρχικές προβλέψεις που την έχριζαν φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και της μιας εκ των δύο θέσων που οδηγούν στην άνοδο.

Οι Βρασιές σε 8 αγωνιστικές είναι αήττητες και έχουν ανοίξει την διαφορά τους στο +9 και στο +10 από τους διώκτες της ωστόσο όλα δείχνουν πως η μάχη για την ομάδα που θα τερματίσει στην δεύτερη θέση του ομίλου και θα πάρει την άνοδο θα είναι συναρπαστική.

Ο Ηρακλής Βερβένων έκλεισε τον πρώτο γύρο στην δεύτερη θέση έναν βαθμό πάνω από τον Αχιλλέα που βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας έπειτα από 8 αγωνιστικές.

Ιδιαίτρερα ανταγωνιστικό είναι και το νεοσύστατο σωματείο του Α.Ο. Νέων Τρίπολης όπου και πραγματοποιεί ένα άκρως ελπιδοφόρο ντεμπούτο στα Αρκαδικά γήπεδα και δείχνει πως έχει μέλλον σαν ομάδα μιας και πολλά νεαρά παιδιά έχουν κάνει τα πρώτα τους επίσημα παιχνίδια και έκαναν την εμφάνιση τους στα γήπεδα της Β' Αρκαδίας.

Σταθερές δυνάμεις της κατηγορίας και με ισοροπημένη πορεία στον πρώτο γύρο είναι η Νεστάνη και ο Πανιώνιος Μεγαλόπολης ο οποίος συνεχίζει να βασίζεται σε νέα παιδιά και να τροφοδοτεί τον χώρο του Αρκαδικού ποδοδφαίρου με ταλέντα.

Το χαμένο έδαφος θα προσπαθήσει να καλύψει ο Νικηταράς Δολιανών στον δεύτερο γύρο αν θέλει να έχει βλέψει για κάτι καλύτερο μέσα στην χρονιά ενώ στην τελευταία θέση βρίσκεται η ΑΕ Μαρίου η οποία προσπαθεί να φανεί ανταγωνιστική.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio