Χρονιά κυριαρχίας και επιστροφή στην Α' Αρκαδίας για τις Βρασιές

Τρί, 05/05/2020 - 13:11
Image

Οι Βρασιές έναν χρόνο μετά τον υποβιβασμό τους επιστρέφουν και πάλι στην μεγάλη κατηγορία του Αρκαδικού ποδοσφαίρου ως πρωταθλήτριες από την Β' Αρκαδίας έχοντας βάλει τις βάσεις της νέας ποδοσφαιρικής τους εποχής.

Η ομάδα του Αγίου Ανδρέα δεδομένης της αγωνιστικής της εικόνας αλλά και των αποτελεσμάτων της μέσα στην χρονιά απέδειξε πως αποτελεί μια ομάδα που η φυσική της θέση είναι να βρίσκεται στην Α' Αρκαδίας.

Οι κιτρινόαυροι κυριάρχησαν στο πρωτάθλημα της Β' Αρκαδίας καθώς κατέκτησαν τον τίτλο αήττητοι και με χαρακτηριστική ευκολία και έδειξαν από το ξεκίνημα της χρονιάς και με την πορεία της ομάδας μέχρι και τα ημιτελικά του Κυπελλου έχοντας αφήσει έξω τον πρωταθλητή της Α' Αρκαδίας Ερμή Μελιγούς και τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου μία από τις πιο δυνατές ομάδες της μεγάλης κατηγορίας πως το πλάνο δημιουργίας ενός νέου ανταγωνιστικού συνόλου με υψηλές φιλοδοξίες για το τώρα και το μετά είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Οι Βρασιές ολοκλήρωσαν την σεζόν με 16 νίκες και μόλις δύο ήττες (και αυτές από τον Παναρκαδικό) σε πρωτάθλημα και κύπελλο Αρκαδίας έχοντας καθαρίσει από πολύ νωρίς την υπόθεση τίτλος και άνοδος που ήταν και ο μεγάλος στόχος της ομάδας.

Οι αριθμοί των Βρασιών στο πρωτάθλημα της Β' Αρκαδίας είναι εντυπωσιακοί καθώς η ομάδα ήταν αήττητη έχοντας το απόλυτο στα παιχνίδια της με 14 στα 14 και με τρομερές επιδόσεις σε άμυνα και επίθεση με 4 γκολ κατά και 49 υπέρ με μια αξιοθαύμαστη επιθετική πολυφωνία και πλουρισμό με τον Λεπετζή να είναι ο πρώτος της σκόρερ και πρώτος της Β' Αρκαδίας με 16 συνολικά γκολ με τους Βλαχοπαναγιώτη με 7 τέρματα και τον Κουρόγιωργα να ακολουθούν.

Ο Βαγγέλης Αδαμογιάννης ήταν ο αρχιτέκτονας της εφετινής επιτυχίας παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικό σύνολο με ρόλους και στρατηγική με τις Βρασιές να αποδίδουν πολύ καλό και ελυστικό ποδόσφαιρο στην μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν ενώ ταυτόχρονα μοίρασαν αρκετές ευκαιρίες σε πολλά νέα παιδιά που είναι η επόμενη μέρα του σωματείου.

Η ομάδα του Αγίου Ανδρέα επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας από την νέα αγωνιστική σεζόν πιο έμπειρη, πιο αποφασισμένη αλλά και με μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας για νέες προκλήσεις.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio