Έτσι σήκωσε το Κύπελλο... Παναρκαδικός - Ερμής 1-2 (vid)

Τετ, 13/04/2022 - 21:09
Image

Ο Ερμής Μελιγούς είναι ο Κυπελλούχος Αρκαδίας για την σεζόν 2021-2022 στον 50ο τελικό επικρατώντας με 1-2 στην παράταση του τυπικά γηπεδούχου Παναρκαδικού στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Η ομάδα της Μελιγούς παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Παπαλάμπρου στο 64’με δύο γκολάρες του Καδά στο 72’ και του Μπρούνι στο 103’ έκανε την ανατροπή και κατέκτησε το δεύτερο Κύπελλο Αρκαδίας στην ιστορία της.

Τρομερό παιχνίδι και από της δύο ομάδες με τον τερματοφύλακα του Ερμή Μελιγούς Κώστα Γιαννούση να αναδεικνύεται MVP του αγώναέχοντας μεγάλες και σημαντικές αποκρούσεις στην αναμέτρηση.

Ο Παναρκαδικός στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερος και πιο απειλητικός με τον Ερμή στην επανάληψη να ανεβάζει τις γραμμές και την πίεση του όμως οι πράσινοι ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα στο 640 λεπτό με τον Καμπεράι να βγάζει τετ α τετ τον Παπαλάμπρο και αυτός με ψύχραιμο πλασέ να κάνει το 1-0.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ερμής φτάνει μια ανάσα από το γκολ με τον Ανδριανό σε κενό τέρμα να βλέπει την μπάλα να περνάει χιλιοστά από μπροστά του όμως ο Γιώργος Καδάς στο 72’ με μια τρομερή απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-1 με το παιχνίδι να οδηγείται στην παράταση.

Εκεί στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης ο Ερμής Μελιγούς βγήκε με περισσότερη ενέργεια και στο 103’ ο Μπρούνο με ένα άπιστο σουτ σαν «φωτοβολίδα» έξω από την περιοχή κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα του Δήμα κάνοντας το 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης ο Παναρκαδικός ρίσκαρε βγαίνοντας μαζικά μπροστά με την ομάδα της Μελιγούς να αμύνεται έχοντας το προβάδισμα σωστά με τον Κώστα Γιαννούση όποτε τον χρειάστηκε η ομάδα του βγάζει τα κάστανα από την φωτιά.

Το τελικό σφύριγμα του κ. Διαμαντόπουλου βρήκε τον Ερμή Μελιγούς Κυπελοούχο Αρκαδίας μετά το 1-2 επί του Παναρκαδικού φτάνοντας στην δεύτερη κατάκτηση του τροπαίου στην ιστορία του.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τον τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας ανάμεσα στον Παναρκαδικό και τον Ερμή Μελιγούς.

Παναρκαδικός: Δήμας, Λιακόπουλος, Πολίτης, Αλέμης, Νάνος, Πούτσι, Παπαλάμπρος, Κυριάζος, Καμπεράι, Γλέζος, Λαζαρίδης. 

Ερμής Μελιγούς: Γιαννούσης Κ., Πολυμενάκος, Μέντες, Μπάιρον, Ράλλιος, Γιαννούσης Σ., Τσιώλης, Αδάμης, Ανδριανός, Καδάς, Φερέιρα.

 

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio