Ερμής Μελιγούς: Τρεις μεταγραφές και... Καλογιαννίδης

Κυρ, 06/11/2022 - 13:38
Image

Ο Ερμής Μελιγούς μετράει τρία στα τρία στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας με την ομάδα να μιλά με τις πράξεις με τις μέσα στο γήπεδο αφήνοντας στην άκρη πια το νωθρό της ξεκίνημα στην αγωνιστική σεζόν.

«Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια» αναφέρει η σοφή λαϊκή ρήση με την ομάδα της Μελιγούς να βρίσκεται και επίσημα σε μια νέα εποχή η οποία φέρει ξανά το όνομα αυτού που επί των ημερών του το σωματείο γνώρισε τις πιο σπουδαίες του στιγμές (δύο τίτλοι σε δύο χρόνια και Γ’ Εθνική). Κώστας Καλογιαννίδης.

Ο Πόντιος τεχνικός επέστρεψε για να το πιάσει από κει που το άφησε στην ομάδα που έδωσε και πήρε πολλά σε μια αμοιβαία σχέση σεβασμού και εκτιμήσεις με όρους «επαγγελματικούς» για τα τοπικά μας δεδομένα.

Εκτός όμως του Κώστα Καλογιαννίδη που έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας εδώ και μερικές εβδομάδες ο Ερμής στο δυναμικό του έχει προσθέσει και τρεις νέους ποδοσφαιριστές που κάνουν η και θα κάνουν την αισθητή την παρουσία του μέσα στην χρονιά..

Ο Ίμπα Αμπάς των 7 γκολ σε 3 αγωνιστικές, ο Αποστόλης Στρέμπας που όλοι γνωρίζουμε και ο 18χρονός Ενρίκε Ματέους προστέθηκαν στο ρόστερ του Ερμή Μελιγούς για να βοηθήσουν αυτή την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Η μπάλα χαμηλά και μότο μόνο η δουλειά και η συνεχή εξέλιξη ενός συνόλου που ξεκάθαρα έχεις όλες τις προδιαγραφές να πρωταγωνιστήσει την εφετινή χρονιά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio