Ερμής Μελιγούς: Εννέα μεταγραφές και Αγιασμός

Πέμ, 14/09/2023 - 09:47
Image

Ο Ερμής Μελιγούς είναι εδώ, ενισχυμένος, έτοιμος και με ένα νέο ποδοσφαιρικό πρότζεκτ που είναι σε πλήρη εξέλιξη υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Γεωργουλόπουλου.

Η ομάδα της Μελιγούς λίγες μέρες πριν από τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν με αντίπαλο τον Παναρκαδικό στην πρώτη φάση του Κυπέλλου Αρκαδίας πραγματοποίησε τον Αγιασμό της το απόγευμα της Τετάρτης 13 Αυγούστου αλλά και την παρουσίαση των νέων της μεταγραφικών αποκτημάτων.

Οι Κώστας Κολιόπουλος, Δημήτρης Δημάκος, Γιώργος Τερζάκης και Σπύρος Ράλλιος επέστρεψαν σε γνώριμα λημέρια την ίδια στιγμή που οι Γιάννης Κοντογιαννόπουλος, Άγγελος Τσελίκου, Μέμα Μάνος, Γιώργος Αρδάμης και Βαγγέλης Αντωνάκης θα φορούν και αυτοί την φανέλα του Ερμή Μελιγούς.

Εννέα νέα πρόσωπα με την ομάδα της Μελιγούς να οραματίζεται ένα νέο ξεκίνημα και την δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου έτοιμου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της καινούριας ποδοσφαιρικής χρονιάς στον νομό μας.

Αναφορικά με τον Αγιασμό τώρα, διοίκηση, προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές του Ερμή Μελιγούς έλαβαν την ευχή της εκκλησίας για μια σεζόν με επιτυχίες, υγεία και επίτευξη των στόχων.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio