Έρχεται στη Νέα Κίο η «Buffon Football Academy Summer Camp»

Τρί, 22/08/2023 - 14:36
Image

Συνδυάζοντας τις πρωτοποριακές μεθόδους εκπαίδευσης του θρυλικού τερματοφύλακα Gianluigi Buffon με το πάθος για το ποδόσφαιρο που χαρακτηρίζει τη χώρα μας, ανοίγουμε νέες προοπτικές για την ανάπτυξη νέων ταλέντων. 

H Buffon Football Academy Summer Camp Έρχεται στην Ελλάδα:

Μια Μοναδική Ευκαιρία για Τερματοφύλακες. Αθήνα - 22 Αυγούστου 2023 - Ο ποδοσφαιρικός κόσμος στην Ελλάδα είναι έτοιμος να γράψει μια ανεπανάληπτη σελίδα στην ιστορία του, καθώς το Summer Camp της Buffon Football Academy πρόκειται να ξεκινήσει την λειτουργία του.

Το πολυαναμενόμενο Camp, που αποκαλύπτει τις μεθόδους που σχεδίασε ο θρυλικός τερματοφύλακας Gianluigi Buffon, υπόσχεται να ανατρέψει την εκπαίδευση των τερματοφυλάκων για τα νεαρά ταλέντα σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο ίδιος ο Gianluigi Buffon εξέφρασε τον ενθουσιασμό του, δηλώνοντας: "Η έλευση την Buffon Football Academy Summer Camp στην Ελλάδα με γεμίζει με μεγάλη χαρά.

Ο ενθουσιασμός και το πάθος για το ποδόσφαιρο σε αυτή την όμορφη χώρα είναι εντυπωσιακό, και ανυπομονώ να συνεισφέρω στην ανάπτυξη της επόμενης γενιάς τερματοφυλάκων.

"Ο προπονητής Christian Ferrante, ένας έμπειρος ειδικός στη μέθοδο εκπαίδευσης του Buffon, υπογράμμισε τη σημασία αυτής της εκπαιδευτικής προσέγγισης. "Η μέθοδος του Buffon δεν αφορά μόνο τις δεξιότητες του τερματοφύλακα. Είναι μια ολιστική προσέγγιση που αναπτύσσει το χαρακτήρα, την πειθαρχία και την ανθεκτικότητα. Πρόκειται για το πως να διαμορφώνονται αθλητές που ξεχωρίζουν τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και εκτός αυτού."

Ο Ελληνοκαναδός Δημήτρης Δουζένης, CEO της Ignite Sport, της κινητήριας δύναμης πίσω από την εισαγωγή της Buffon Football Academy Summer Camp στην Ελλάδα, μοιράστηκε ένα μεγαλύτερο όραμα.

 "Η συνεργασία μας με την Buffon Football Academy ταιριάζει απόλυτα με την αποστολή της Ignite Sport μιας και θέλει να συστήσει μια παγκόσμιας κλάσης εκπαίδευση ποδοσφαίρου στη νεολαία της Ελλάδας. Πιστεύουμε ότι με την εισαγωγή αυτής της μοναδικής προσέγγισης εκπαίδευσης, ανοίγουμε τον δρόμο για μια νέα εποχή αριστείας στο ποδόσφαιρο».

Το Summer Camp της Buffon Football Academy θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Κίο, Αργολίδα, από 4 έως 9 Σεπτεμβρίου.

Καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες, καλό θα ήταν οι ποδοσφαιριστές να εξασφαλίσουν τις θέσεις τους έγκαιρα για να ζήσουν αυτήν τη μοναδική εμπειρία. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης είναι ιδανικό τόσο για νεότερους παίκτες όσο και για έμπειρους τερματοφύλακες.

Οι τερματοφύλακές μας έχουν την ευκαιρία για μία μοναδική προετοιμασία pre-season. Αυτό το επίσημο Summer Camp έχει λάβει την προσωπική έγκριση και επίβλεψη του ίδιου του Gianluigi Buffon.

Υπό την καθοδήγηση των αναπληρωτών του Buffon και ενός έμπειρου προπονητικού τμήματος τερματοφυλάκων απευθύνεται σε όλες τις γενιές. Οι μικρότεροι γκολκίπερ θα εμβαθύνουν στη μοναδική φιλοσοφία εκπαίδευσης που οδήγησε τον Buffon στην αριστεία, αλλά και οι πιο έμπειροι θα κάνουν προπονήσεις εφάμιλλες με αυτές του καλύτερου τερματοφύλακα στον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες εγγραφής, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Buffon Football Academy στο www.buffonacademy.gr ΚΑΙ την Ignite Sport στο www.ignitesport.gr

Η Buffon Football Academy είναι μια κορυφαία ιδρυματική μονάδα που αφιερώνεται στην ανάπτυξη των ταλέντων των νεαρών ποδοσφαιριστών, με ταυτόχρονη ενίσχυση των αξιών της πειθαρχίας, της ομαδικότητας και της αφοσίωσης. Με εστίαση στην επαναστατική μέθοδο εκπαίδευσης που ανέπτυξε ο Gianluigi Buffon, η Ακαδημία στοχεύει στο να δυναμώσει τους φιλόδοξους αθλητές να φτάσουν στο πλήρες τους δυναμικό, τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και εκτός αυτού. Το πρώτο Summer Camp της Buffon Football Academy στην Ελλάδα αποτελεί μια ιστορική εκδήλωση που δηλώνει την δέσμευση της ακαδημίας για την προώθηση της αριστείας στην εκπαίδευση του ποδοσφαίρου.

About Ignite Sport: Η Ignite Sport είναι μια πρωτοποριακή εταιρεία που δεσμεύεται να φέρει ευκαιρίες ανάπτυξης και εκπαίδευσης ποδοσφαίρου παγκόσμιας κλάσης στη νεολαία της Ελλάδας. Συνεργαζόμενη με κορυφαίες διεθνείς προσωπικότητες και οργανισμούς, η Ignite Sport επιδιώκει να αναβαθμίσει τα πρότυπα της εκπαίδευσης του ποδοσφαίρου και να εμπνεύσει την επόμενη γενιά αθλητών. Η εισαγωγή του Summer Camp της Buffon Football Academy στην Ελλάδα αντανακλά την ακλόνητη δέσμευση της Ignite Sport να υλοποιήσει αυτήν την αποστολή.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio