Επιστροφή Κατσίρη έπειτα από 14 μήνες

Δευ, 12/12/2022 - 19:03
Image

Ο Βασίλης Κατσίρης 14 μήνες μετά τον περσινό του τραυματισμό στο παιχνίδι της πρεμιέρας της Γ’ Εθνικής στην Σαντορίνη είναι και πάλι εδώ έτοιμος και πάνω απ’ όλα δυνατός πατώντας ξανά γήπεδο.

Κόντρα στον Πανθυρεατικό ο Βασίλης Κατσίρης αγωνίστηκε περνώντας ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος κάνοντας το εφετινό του ντεμπούτο και πρακτικά επιστρέφοντας και πάλι στην αγωνιστική δράση που τόσο πολύ ο ίδιος επιθυμούσε.

 

Ο ίδιος με ένα συγκινητικό storie με λόγια ψυχής εκφράζει τα όσα βίωσε  και παράλληλα στέλνει το δικό του ξεχωριστό ευχαριστώ προς την ομάδα του τον Ερμή Μελιγούς.

Αναλυτικά

Έπειτα από 14 μήνες «πόνου» (σωματικού και ψυχολογικού), απογοήτευσης και προσμονής, αμέτρητες ώρες μοναξιάς, φυσικοθεραπείας και ενδυνάμωσης, μετά από πολλές φορές που έφτασα κοντά στο σημείο να πω τέλος, έφτασε επιτέλους η στιγμή να κάνω ξανά αυτό που αγαπάω.

Όλα αυτά δεν θα είχαν πραγματοποιηθεί χωρίς τους ανθρώπους που είχα δίπλα μου και με βοήθησαν να ξεπεράσω αυτή την δύσκολη κατάσταση! Και τους ανθρώπους της «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ» ΤΟΥ Ερμή Μελιγούς που από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα μου. Σας ευχαριστώ πολύ όλους.

 

Ειδήσ

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio