Επετειακή 10η διοργάνωση για το Κρόνιον Πέρασμα

Δευ, 19/06/2023 - 19:22
Image

Σε λιγότερο από έναν μήνα όπως ήδη θα γνωρίζετε θα πραγματοποιηθεί το επετειακό 10ο ΚΡΟΝΙΟ ΠΕΡΑΣΜΑ, ένας αγώνας που πραγματοποιήθηκε για 1η φορά το 2014, από μια ιδέα που είχαμε να κάνουμε στον Πάρνωνα έναν αγώνα - προπόνηση ενόψει των διοργανώσεων του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΥ και όχι μόνο....και φυσικά ΚΑΤΈΛΗΞΕ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΕΙΣ, που ήθελαν να κάνουν κάτι σε παραπάνω από έναν αγώνα Μαραθωνίου δρόμου!

Ο αγώνας αυτός γίνεται κάθε χρόνο και χωρίς να έχει διακοπεί από το 2014, ενώ τις φροντίδες της διοργάνωσης τις έχουμε από κοινού, με την τοπική Κοινότητα Αγίου Πέτρου, φορείς και καταστήματα του χωριού υπό τις ευλογίες του Δήμου της Βόρειας Κυνουρίας που αγκαλιάζει κάθε χρόνο την διοργάνωση! Φέτος λοιπόν στην επετειακή 10η διοργάνωση, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω, προκειμένου η παρουσία σας, να σας μείνει αξέχαστη στην φιλόξενη αυτή γωνιά της Αρκαδίας!

Είμαι βέβαιος ότι τόσο οι φορείς, όσο και οι κάτοικοι του Αγίου Πέτρου, θα κάνουν αυτό που πρέπει ....το ίδιο και εγώ με τους δικούς μου ανθρώπους, που περιμένουμε πώς και πώς να βρεθούμε στο χωριό προκειμένου την διοργάνωση.... παρουσία φυσικά και του κου Κιοκιο! Κλείνοντας.... θέλω να σας προσκαλεσω ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΌΛΟΥΣ....ειτε με συμπαθείτε.... ειτε δεν με συμπαθείτε, να έρθετε να συμμετάσχετε στο επετειακό 10ο ΚΡΌΝΙΟ ΠΈΡΑΣΜΑ....ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΦΙΛΌΞΕΝΟ ΑΓΏΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ........ Είμαι σίγουρος ότι η παρουσία σας, θα σας μείνει αξέχαστη............και θα θυμάστε για καιρό την επίσκεψη σας στην πανέμορφη αυτή γωνιά της Πελοποννήσου!

Άντε ντε.......

Κρόνιον Πέρασμα

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio