Δημάκος και Βέργος για πρώτη φορά αντίπαλοι

Σάβ, 04/12/2021 - 16:33
Image

Ο αθλητισμός και ειδικά το ποδόσφαιρο έχουν μια παράξενη τάση να δημιουργούν όμορφες και ξεχωριστές ιστορίες, να συνδέουν ανθρώπους και να φτιάχουν δυνατές φιλίες που αντέχουν βαθιά μέσα στον χρόνο.

Αυτό ισχύει για τον Δημήτρη Δημάκο και τον Στέφανο Βέργο που είναι δύο από τα πρόσωπα που έχουν παρελθόν και όπως φαίνεται και μέλλον με την φιλία τους να είναι πολλά περισσότερα από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα (σωστά πράττοντας).

Ο Δημήτρης Δημάκος με τον Στέφανο Βέργο πρωτογνωρίστηκαν στα χρόνια της Δ' Εθνικής του Πανθυρεατικού εποχής Γκαμπέτα όταν ήταν για συμπαίχτες για να ακολουθήσουν και οι δύο την Δόξα Μεγαλόπολης την χρονιά μάλιστα που οι κυανόλευκοι κατέκτησαν το Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Η ιστορία όμως συνεχίζεται λίγα χρόνια μετά όταν οι δυό τους σμίγουν και πάλι στον Ερμή Μελιγούς πριν από δύο χρόνια με τον οποίο στέφονται πρωταθλητές Αρκαδίας φτάνοντας και στην άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Πλέον ο ένας (Δημήτρης Δημάκος) αγωνίζεται στον Πανθυρεατικό και ο άλλος (Στέφανος Βέργος) στις Βρασιές και για πρώτη φορά βρέθηκαν αντίπαλοι στο μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας στο γήπεδο του Αγίου Ανδρέα.

Ωστόσο οι δύο τους είναι κάτι παραπάνω από φίλοι και σύντομα ίσως γίνουν και οικογένεια με τον Δημήτρη και τον Στέφανο να είναι μόνο για 90' λεπτά αντίπαλοι σε μια κοινή σε μεγάλο βαθμό ποδοσφαιρική πορεία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio