Δαλιάνης, Κουρμπέλης και Μποροβήλος σε φιλικό στην μνήμη του Άλκη (pics)

Δευ, 18/04/2022 - 20:40
Image

Ένα φιλικό μνήμης και τιμής για τον αδικοχαμένο 21χρονό φίλαθλο του Άρη Άλκη Καμπανό αποτέλεσε την αφορμή παλιές αλλά και νέες δόξες του Ελληνικού ποδοσφαίρου να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να γίνουν μια «γροθιά» για ιερό σκοπό.

Στο Νέο Ηράκλειο Αττικής παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Νέου Ηρακλείου και του Άρη έπαιξαν φιλικό παιχνίδι στην μνήμη του Άλκη με τον πρόεδρο της Super League και του Αστέρα Τρίπολης Γιώργο Μποροβήλο να πιάνει ξανά την σφυρίχτρα για ιερό σκοπό.

Συγκίνηση, σεβασμός και ένα ξεκάθαρο μήνυμα από όλους να σταματήσει εδώ και τώρα κάθε μορφή βίας στον αθλητισμό με κεντρικό μήνυμα:  “Να μπορούμε όλοι ελεύθερα να λέμε τι ομάδα είμαστε χωρίς φόβο. Δυστυχώς έχουμε φτάσει σε μια εποχή που φοβόμαστε να πούμε τι ομάδα είμαστε. Να φορέσουμε το κασκόλ ή την μπλούζα της αγαπημένης μας ομάδας και να πάμε στο γήπεδο. Υπάρχει φόβος. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα και ο καθένας θα πρέπει να λέει και να εκφράζει τα θέλω και τα πιστεύω του ελεύθερα”.

Στο φιλικό αυτό για τον Άλκη Καμπανό υπήρχε και έντονο Αρκαδικό χρώμα μιας και εκτός του Γιώργου Μποροβήλου στο Νέο Ηράκλειο βρέθηκαν ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Κουρμπέλης αλλά και ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος της Αθλητικής Επιτροπής Βόρειας Κυνουρίας Γιάννης Δαλιάνης.

Να σημειωθεί ότι είχαμε και βραβεύσεις των δύο ομάδων, του Γιώργου Μποροβήλου και του Δημήτρη Κουρμπέλη ενώ στο φιλικό βρέθηκα και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικακος αλλά και ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος Γαβριήλ.

Πατήστε εδώ για περισσότερες φωτογραφίες

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio