Buffon Academy Hellas: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα! ...και στην περιοχή μας!

Παρ, 04/08/2023 - 09:43
Image

Από την άμεση δημιουργία του θρύλου, Gianluigi Buffon, η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ BUFFON θα φιλοξενήσει δύο καμπ 3 ημερών και ένα 6 ημερών στη Νέα Κίο Αργολίδας.

Για την εβδομάδα της 4ης Σεπτεμβρίου, η περιοχή μας θα υποδεχθεί έναν κορυφαίο προπονητή τερματοφυλάκων UEFA B1 από την Ιταλία, ο οποίος γνωρίζει καλά την Μέθοδο του Μπουφόν και συνεργάζεται στενά με τον Gigi ο ίδιος. Η οργανωτική ομάδα (www.IgniteSport.GR) έχει εκπαιδεύσει επίσης 8 κορυφαίους Έλληνες προπονητές τερματοφυλάκων στη Μέθοδο του Μπουφόν - αυτοί θα συνεργαστούν με τον Ιταλό. Επίσης θα φέρουν εξειδικευμένο εξοπλισμό από την Ιταλία, καθώς και στολές BUFFONxPUMA για όλους τους συμμετέχοντες. Θα πραγματοποιηθούν επίσης εκπαιδευτικά σεμινάρια και Goalkeeper Wars για τους μεγαλύτερους παίκτες.

Στόχος είναι να προσφέρουμε στη νεολαία μας την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση για τερματοφύλακες και να συμβάλουμε στην περαιτέρω ανόδου των αθλητικών φιλοδοξιών της χώρας μας.

Όλοι οι τερματοφύλακες θα πρέπει να λάβουν υπόψη αυτήν τη μοναδική ευκαιρία να μάθουν από την Ιταλική σχολή τερματοφυλάκων και όλα τα μυστικά που δημιούργησαν τον θρύλο Μπουφόν.

Στην ιστοσελίδα υπάρχουν όλες οι λεπτομέρειες, το πρόγραμμα και οι πληροφορίες επικοινωνίας.

Για τον Gigi, τον ευχόμαστε όλα τα καλύτερα στην καινούργια αρχή του.

www.ignitesport.gr

www.buffonacademy.gr

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio