Βρασιές: Με τα δικά της (νέα) παιδιά στην πρώτη γραμμή

Παρ, 07/07/2023 - 10:43
Image

Επί τάπητος βρίσκεται ο σχεδιασμός και ο προγραμματισμός για την νέα αγωνιστική χρονιά στις Βρασιές με την ομάδα του Αγίου Ανδρέα να δίνει έμφαση στο ντόπιο στοιχείο βγάζοντας στην επιφάνεια πολλά νέα παιδιά.

Ο Δημήτρης Κουλεντιανός και  η διοίκηση έχουν σηκώσει μανίκια και κάπως έτσι η ομάδα αναζητά λίγα και συγκεκριμένα πράγματα στην μεταγραφική αγορά έχοντας τον κορμό της από την περσινή χρονιά κάνοντας πράξη το να δώσει την μπαγκέτα στα νέα παιδιά του χωριού που βγαίνουν στην πρώτη γραμμή για τις Βρασιές.

Δεδoμένη θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή των τριών έμπειρων Τέλη Σαλαπάτα, Βασίλη Ανδριανού και Νίκου Κατσίρη ενώ στις Βρασιές αναμένεται να υπάρχουν και σημαντικές επιστροφές παιχτών στο ρόστερ της ομάδας που απουσίασαν από την περσινή χρονιά.

Ταυτόχρονα υπάρχει μια δεξαμενή νέων παιχτών οι οποίοι πάνω στην οποία με σωστή και μεθοδική δουλειά αναμένεται να αποτελέσει την βάση του νέου ρόστερ με τους ανθρώπους των Βρασιών να ποντάρουν πάνω τους βάζοντας ως πρόθεση την ανάδειξη του ταλέντου τους.

Ενδεικτικό είναι πως οι Βρασιές αυτή την στιγμή όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας έχουν ένα συμπαγή κορμό δεκατεσσάρων ποδοσφαιριστών σε αντίθεση με πέρσι που η ομάδα τέτοια περίοδο βρίσκονταν σχεδόν στο απόλυτο μηδέν αναφορικά το έμψυχο δυναμικό.

Οι πληροφορίες μας από τον Άγιο Ανδρέα αναφέρουν πως οι Βρασιές αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση δύο ίσως και τριών παιχτών που αφορούν τα πλάγια και το κέντρο της άμυνας αναζητώντας με απόλυτη προσοχή τις κατάλληλες επιλογές.

Κάπως έτσι κυλάει ο σχεδιασμός στις Βρασιές και πολύ σύντομα θα τρέξουν οι εξελίξεις και με ονόματα που ενδιαφέρουν την ομάδα και είναι σε επαφές για να δώσουν λύσεις και βάθος στο ρόστερ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio