Βίντεο με τα γκολ της πρεμιέρας στην Α' Αρκαδίας

Τρί, 25/10/2022 - 12:23
Image

Ιδιαίτερα παραγωγική ήταν η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας καθώς στα 7 παιχνίδια του προγράμματος σημειώθηκαν συνολικά 24 γκολ ως ένα δείγμα πως οι επιθέσεις νίκησαν τις άμυνες.

19 εξ’ αυτών μπήκαν σε τέσσερα παιχνίδια (ΑΕΚ Τρίπολης – Κορακοβούνι 7-0, Ερμής Μελιγούς-Τεγέα 3-1, Ηρακλής-Βρασιές 3-1, Απόλλωνας Τυρού-Δημητσάνα 0-4 ) με τα περισσότερα να είναι στο γήπεδο της Κάρτσοβας.

Παράλληλα είχαμε το πρώτο χατ τρικ της χρονιάς (Ανδριανός) ενώ ακόμα ένας ποδοσφαιριστής και πάλι από την ΑΕΚ Τρίπολης σημείωσε δύο γκολ (Κολιόπουλος) και από κει και πέρα είχαμε 19 διαφορετικούς σκόρερ στο σύνολο και ένα αυτογκόλ.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι στην πρεμιέρα δεν είχαμε κανένα ισόπαλο παιχνίδι μεταξύ των οποίων τέσσερις άσους (ΑΕΚ, Λεωνίδιο, Ηρακλής, Ερμής) και τρία διπλά (Πανθυρεατικός, Δημητσάνα, Ορχομενός).

Το πρώτο ποδοσφαιρικό πιάτο της νέας σεζόν άφησε θετικές εντυπώσεις αλλά και την πρόγευση προς τους φιλάθλους του Αρκαδικού ποδοσφαίρου πως τα καλύτερα έρχονται.

Στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας σημειώθηκαν συνολικά 24 γκολ και εμείς σας παρουσιάζουμε τα 16 από αυτά από τους τέσσερις αγώνες που βρέθηκε η κάμερα του ArcadiaPortal.gr για να καλύψει τις αναμετρήσεις.

Δείτε άλλη μια φορά σε βίντεο τα γκολ από τα παιχνίδια:

ΑΕΚ Τρίπολης-Κορακοβούνι 7-0 (15’, 77’ 89’ Ανδριανός, 24’, 39’ Κολιόπουλος, 66’ Γάσπαρης, 75’ Αρδάμης)

Ερμής Μελιγούς-Τεγέα 3-1 (7’ Κοδέλλας, 81’ αυτ. Γκιουμές, 86’ Αμπάς-88’ Μυλωνάς)

Ηρακλής Βερβένων-Βρασιές 3-1 (34’ Αβίντογλου, 43’ Μπάρλας, 76’ Αρφάνης-86’ Κολοβός)

Α.Ο. Νέων Τρίπολης-Ορχομενός Λεβιδίου 0-1 (19’ Ζιάζιαρης)

Οι χορηγοί είναι:

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio